Meazza Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 +1 To je to, ja se potpuno slažem. Ako imaš pare zašto ne kupiti najbolje što možeš i misliš da treba. Koliko ćeš napraviti s tim je druga stepenica. Ne vidim zašto klupska politika simpatizeru (kluba i fudbala generalno) treba da bude pretjerano zanimljiva. To nas ponovo dovodi do (ne)opravdanog trošenja na 'najskuplje', ali ja bih recimo volio da je Utd dao 80M za Vokera, jer je u PL najjači trenutno i savršeno bi odradio posao. Ili npr, da sad ispljunu 100M+ za Veratija i imaju najjači vezni red na planeti sledećih 5-6 godina. Vratiće te pare svakako, a i zabole me hoće li. I jos jedan +1, sums it up pretty well.
Meazza Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 U stvari, mislim da sam skapirao zasto se o tome toliko prica sa takvim zarom - kriv je FM.
radisa Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 A možda se poneki navijači boje sudbine Rangersa (Lutona, Southamptona - oni su se izvukli, usrala ih omladinska škola, ali su i oni bili na putu Lutona)?
Meazza Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Ne, nije takav kontekst. Obicno se preziru klubovi koji daju dosta para, a brani se svoj klub od napada da previse trosi.
ArleKino Posted July 25, 2017 Author Posted July 25, 2017 ja sam pre početka sezone rekao Arlekinu da će on biti Aspas 2.0 +100 Da se ne lazemo, Lucas nije bio los kad je igrao. Problem je bio u tome sto je bio stalno nespreman i ozlijedjen. Arsenal je imao i ima malo previse kruhara koji samo cekaju da im se servira plata, a da nista ne rade/ne doprinose.
Прслин Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Велики су скапирали да скупљи играчи значе приходе веће од просека чак и када не играју добро. Колико је пута Скај у претходних пар година преносио Манјунајтед јер игра против неког Вотфорда и очекује се да Руни / Ди Марија / Погба коначно проради? Фудбал је данас бар 30% маркетинг, ријалити који иде уживо и који нам даје да гледамо милионере који кисну и плачу и ломе се да би нама било забавно у замену не за 200-300 кинти доплате Спорт клуб пакета, већ у замену за стотине сати које проведемо сваке сезоне гледајући утакмице и читајући о фудбалу док нас рекламе бомбардују без престанка. Плаћају нам наше време јер то наше време врти адвертајзинг бизнис од стотина милијарди долара и јебе им се за титуле, важније су им насловне. У ствари, титула је важна јер доноси насловне. Зато Лестер привлачи играче и ове сезоне: нису играли добро, нису ни присмрдели Европи, али су имали вожњу кроз Лигу шампиона која је у медијима наставила причу о џајант килеру довољно дуго да увежу пажњу читалаца. И када је већ тако, што би се неко дркао са развојем младих играча? То је досадно, јеботе. Зато Челзи доводи непотребног центархалфа од 30 милиона, а продаје своје клинце који нису нимало гори, попут Акеа: мора да се заузме време у медијима и да се буде у топ 4 и када је трансфер сезона, па макар на силу.
cvrlle Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Čelzi ne može da predje pola terena protiv Bajerna ne gledam ali sam video sastav pa me nesto i ne cudi
radnik Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 (edited) Apsolutno tacno. Ja sam deo toga skontao vodeci klinca u igraonicu. Po tome koje klubove biraju i zbog kojih igraca. Nemam ps pa ga jednom nedeljno vodim u igraonicu. Kuci na yt vrti barsu, real i bajern. Pod mojim ogromnim uticajem pomalo i liverpul :) @prslin Edited July 25, 2017 by radnik
jiraiya Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 majke mi moje ako Bornmut ne pokazuje više hrabrosti od Čelzija, ovo je stvarno za obesiti se
jiraiya Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 odustajem, ovo je horor , ajde sve sve i da gube 20:0 ali ova kukavička i pičkasta igra ubija
jiraiya Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 kad Čelzi ima loptu Bajern ima bar 6-7 igrača na njihovoj polovini i onda lopta na kraju dodje do golmana koji ispucava, tolko od šampiona Engleske na drugu stranu samo MIči nešto trčkara i pritiska Fabregas se kreće kao da je 4123424 treninga imao od jutros
Recommended Posts