Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ok, odgledao sam zavrsnicu. 1-1, nije bilo bog zna sta ovo sto sam gledao, ali koga briga realno uz ovolike izmene. 

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Na kraju veličanstvena pobeda na penale protiv rezervi realovih rezervi. 2:1 posle 5 serija.

Murinju se već smeši prvi trofej™ u sezoni!

Posted (edited)

Komentator na Areni nakon Blindovog penala: "Inteligentna odluka Blinda". Lik je pucao na isto mjesto gdje i mučeni Lindelöf aka švedski David Luiz u prethodnoj seriji. :D

Grozni penali. U rangu onih Željezničar-Dinamo u sezoni 1989-90.

EDIT: Da, ako koga zanima, Julia Roberts se pojavila u dresu Uniteda pa vidite šta ćete sa tom informacijom.

Edited by ArleKino
Posted (edited)

Kako ga je pokosio, totalno pomracenje uma. Fellaini se propisno izbrukao kod one sanse

Jebacemo ih u superkupu

Edited by Giggsy
Posted

Jedva sam ispratio prvo pol, ono je bilo takoreći savršeno. Marsijal dinamit od igrača, samo glavu da popravi. 

Posted

EDIT: Da, ako koga zanima, Julia Roberts se pojavila u dresu Uniteda pa vidite šta ćete sa tom informacijom.

Zna sta valja :fantom:

Salu na stranu, nekoc su joj i deca spilala lopte sa Runijevom i Karikovom na OT.

ups9kpp.jpg

Posted

Je l ovaj Mata najmanji covek na svetu ili sta?

Posted

Mnogo je veci problem to što kad trči imaš osecaj da se ceo stadion pomera u smeru njegovog kretanja. samo brže. 

Posted (edited)

Inace Lingard i ovog leta opravdava epitet koji ga prati sezonama da kida na pripremama. Eh, sto se PL ne igra leti u US...

edit: Ali onaj ringispil Marsiala :Hail:

Edited by John Coltrane
Posted

sektasi, ide li neko u skopje?

Posted

Mendy i zvanicno kod Pepa za 57,5M€.

Posted

@ ikar

Duccu i mene zvanicno odbili posle lutrije za kartu, pokusavamo nekim insajderskim kanalima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...