Mil@n Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 (edited) 1 hour ago, John Coltrane said: Otkad smo presali da se iskreno radujemo fudbalu?! Ne daj na se Džone, ne razumu™ oni to! Edit: dok sam tu, jako mi je žao Mikhta, jako sam ga gotivio. Negde sam naleteo na hajlajtse dok je bio kod nas i bilo je tu svega i svačega, odličnih golova, asistencija, proigravanja i koječega. Mislim da je barem 20, 30% bolji igrač nego što je kod nas pokazao, ali smatram da u okolnostima u kojima je igrao, nije mogao više. Kad god je zakazao, bilo je klupiran™ i nekako se osetilo da nema poverenje da se opusti maksimalno i pokaže šta ume. Sa obzirom na okolnosti, korektno je odradio svoje, imho. Edited January 22, 2018 by Mil@n
John Coltrane Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 1 minute ago, Mil@n said: Ne daj na se Džone, ne razumu™ oni to! Alexisov uzdah govori vise od hiljadu reci
Aleksandar88 Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Klasika protiv timova koji se prevashodno brane. Nema kreacije, a kontre je nemoguće trčati. Mora promena u vezi. Sent from my iPhone using Tapatalk
radnik Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 1 minute ago, Ruxin said: Lepo asistiro van dajkara Ne samo to, vec 2x izbija loptu i to u korner, a hoce u aut.
Weenie Pooh Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Ali Gojko koji ne može da se načudi što Can, Wijnaldum, i Ox ne deluju onako dobro kao protiv Sitija Mane proklizao :(
radnik Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Englezi su carevi, vrlo cesto ovi izdvojeni mecevi, prizovu iznanadjenje.
copkillah Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 da malo skrenemo pažnju sa Liverpulovog smaranja, nove optužbe za rasizam u Čelsiju
Aleksandar88 Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Koje je sranje ovaj Robertson, na koga se navijači Liveroula loze iskljucivo jer je Englez. Šteta sto nema Morena.Sent from my iPhone using Tapatalk
radisa Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Just now, Aleksandar88 said: Koje je sranje ovaj Robertson, na koga se navijači Liveroula loze iskljucivo jer je Englez. Šteta sto nema Morena. Sent from my iPhone using Tapatalk Čovek u odbrani nije bog zna šta, ali je zato u napadu idiot...
Pokojni Ruxin Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Simpatično kako se niko ne usuđuje da prognozira bilo šta. Obično uz ovakve potpise ide "to je ta kockica koja nam je falila za xyz", "napadamo lš" i tako to... A sad je izgleda i pravoverni prslin u fazonu "dobro, još 3-4 ovakva pa možda nekad bude nešto"
radisa Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Karius briljira™ od jednog šuta u okvir, odbranio je ništa... Klope, jebemte idiota...
radnik Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Nije imao sta da brani, a za gol nije kriv. Sut sa 5m uz stativu. Nema kreacije, nula.
kipo Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 3 minutes ago, radisa said: Čovek u odbrani nije bog zna šta, ali je zato u napadu idiot... Ne može sve, jbg.. @Ruxin Prognoze za titulu su bile još sa Mikijem, najskupljim i dr.. Sad sigurno uzimamo.
Recommended Posts