Jump to content

Premier League 2017-18

Featured Replies

1 hour ago, John Coltrane said:

Otkad smo presali da se iskreno radujemo fudbalu?!

Ne daj na se Džone, ne razumu™ oni to! :)

Edit: dok sam tu, jako mi je žao Mikhta, jako sam ga gotivio. Negde sam naleteo na hajlajtse dok je bio kod nas i bilo je tu svega i svačega, odličnih golova, asistencija, proigravanja i koječega. Mislim da je barem 20, 30% bolji igrač nego što je kod nas pokazao, ali smatram da u okolnostima u kojima je igrao, nije mogao više. Kad god je zakazao, bilo je klupiran™ i nekako se osetilo da nema poverenje da se opusti maksimalno i pokaže šta ume. Sa obzirom na okolnosti, korektno je odradio svoje, imho.

Edited by Mil@n

Opet korner 1-0 Swansea.

1 minute ago, Mil@n said:

Ne daj na se Džone, ne razumu™ oni to! :)

Alexisov uzdah govori vise od hiljadu reci ;)

Klasika protiv timova koji se prevashodno brane. Nema kreacije, a kontre je nemoguće trčati. Mora promena u vezi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

1 minute ago, Ruxin said:

Lepo asistiro van dajkara :fantom:

Ne samo to, vec 2x izbija loptu i to u korner, a hoce u aut.

Ali Gojko koji ne može da se načudi što Can, Wijnaldum, i Ox ne deluju onako dobro kao protiv Sitija :D

Mane proklizao :(

Englezi su carevi, vrlo cesto ovi izdvojeni mecevi, prizovu iznanadjenje.

Vratimo se na neke vedrije teme :fantom:

a.jpg

Koje je sranje ovaj Robertson, na koga se navijači Liveroula loze iskljucivo jer je Englez. Šteta sto nema Morena.

Just now, Aleksandar88 said:

Koje je sranje ovaj Robertson, na koga se navijači Liveroula loze iskljucivo jer je Englez. Šteta sto nema Morena.

Čovek u odbrani nije bog zna šta, ali je zato u napadu idiot...

Simpatično kako se niko ne usuđuje da prognozira bilo šta. Obično uz ovakve potpise ide "to je ta kockica koja nam je falila za xyz", "napadamo lš" i tako to...

A sad je izgleda i pravoverni prslin u fazonu "dobro, još 3-4 ovakva pa možda nekad bude nešto" :happy:

Karius briljira™ od jednog šuta u okvir, odbranio je ništa...

Klope, jebemte idiota...

Nije imao sta da brani, a za gol nije kriv. Sut sa 5m uz stativu.

Nema kreacije, nula.

3 minutes ago, radisa said:

Čovek u odbrani nije bog zna šta, ali je zato u napadu idiot...

Ne može sve, jbg..

@Ruxin Prognoze za titulu su bile još sa Mikijem, najskupljim i dr..  Sad sigurno uzimamo.

Guest
This topic is now closed to further replies.