Pokojni Ruxin Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 18 hours ago, Прслин said: Руксине, шта се дешава са ДСилвом? Оно 2:1 што је Де Брујне показивао је изгледа број његовог дреса. После текме су још неки показивали исто. Znam koliko i vi, personal reasons. Valjda nije neko sranje. 2 hours ago, Прслин said: У последњих 20 година само је један тим ван најјаче четири европске лиге узео титулу европског првака и то је био Мурињов Порто. Daj njegov put do titule te godine.
Miljenko Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 (edited) E ovo ja zovem neverovatan promasaj. Iskoristio je ipak jednu sansu i danas. Edited December 17, 2017 by Miljenko
Weenie Pooh Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 (edited) Jedna po jedna, evo već 20 golova. Salah u stvari najviše podseća na mladog Owena, iako on nije igrao krilo. I brzina, i nepredvidljivost, i agresivnost sa loptom, i spremnost da se promaši zicer.,, Edited December 17, 2017 by Weenie Pooh
Прслин Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 19 minutes ago, Ruxin said: Daj njegov put do titule te godine. Такмичење по групама, осмина финала, четвртфинале, полуфинале, финале.
Weenie Pooh Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 CHAMBOOO! YER TOO DEEEEP! Ne znam da li je to Klopp ili neki drugi genijalni taktičar, ali možda je mogao da drekne na onog što je odlučio da mu Ox igra centralnog veznjaka.
Bogotac Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Koliko glupo prosuti bodovi Klopa u prethodne 2 tekme,neverovatno Kutinjo ce bas leci barsi
Pokojni Ruxin Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 (edited) 20 minutes ago, Прслин said: Такмичење по групама, осмина финала, четвртфинале, полуфинале, финале. Ok ja ću. Izbacili su u osmini junajted golom u nadoknadi, uz dosta sreće. Onda su do pehara došli preko, redom - liona, la korunje, monaka. Nije mi cilj omaložavanje, i dalje je legendarni podvig. Ali je takođe skroz pogrešno smeštati ovo u kontekst današnje lš, kvalitet tih godina nema baš nikakve veze sa ovim danas. 1 psv je naredne sezone igrao produžetke za finale. A danas ni murinjo, ni pep, ni bog otac ne bi osvojili ligu šampiona sa portom ili ekvivalentom, realno. Edited December 17, 2017 by Ruxin
Weenie Pooh Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Uh, svaka čast Ox. Ovo Can nikad ne bi uspeo da izvede.
kipo Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 (edited) @Ruxin Da, do finala je stigao i Dešamp sa Monakom. Nego, šta je kod Murinja u Čelsiju najviše igrao Salah? Ne nalazim na YT (mrzi me) a koliko se sjećam ono što je igrao bilo je u veznom redu iza napadača? Koliko sam uhvatio švabe, Klop je sa Mikijem igrao isto ovo u Dortmundu, što mu sad Salah igra u Liv. Edited December 17, 2017 by kipo
Meazza Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 21 minutes ago, Ruxin said: Ok ja ću. Izbacili su u osmini junajted golom u nadoknadi, uz dosta sreće. Onda su do pehara došli preko, redom - liona, la korunje, monaka. Nije mi cilj omaložavanje, i dalje je legendarni podvig. Ali je takođe skroz pogrešno smeštati ovo u kontekst današnje lš, kvalitet tih godina nema baš nikakve veze sa ovim danas. 1 psv je naredne sezone igrao produžetke za finale. A danas ni murinjo, ni pep, ni bog otac ne bi osvojili ligu šampiona sa portom ili ekvivalentom, realno. Erm, you don't want to go there actually, misim na ceo pokusaj preispitivanja Murinjovog uspeha koji ga je vinuo u zvezde. Nije u pitanju nedostatak kvaliteta nego njegova neuporedio ravnomernija raspodela u to vreme. Zaboravljas kakve su timove izbacili ta La Korunja i taj Monako. Bila je puna sokantnih iznenadjenja ta 2004 godina.... U svakom slucaju ono sto je Porto uradio u onom kontekstu je stuff of legends. Sto se tice bolda, sta bi kazao coveku koji bi ti pre tri godine rekao da Lester moze da uzme EPL? Cuda se tako i zovu zato sto su svima nezamisliva. A lakse je osvojiti kup takmicenje kad si triput slabiji nego ligu, meni je podvig tog tima jedan od najneverovatnijih ikada.
Pokojni Ruxin Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 (edited) Zaista mi nije cilj preispitavanje, to bi stvarno bilo trulo. Evo opet naglašavam da je neviđen podvig, stvarno to mnogo poštujem. Ali i dalje nije neistina da bi taj podvig bio neuporedivo neviđeniji u sadašnjem vremenu. Nazovimo to ravnomernijom podelom, nazivmo nedostatkom kvaliteta, nazovimo kako hoćemo...ali što se mene tiče činjenica je da je la korunjama, psv-ovima i portoima ovog sveta bilo neuporedivo lakše da dobace do tog nivoa u 2003. nego u 2017. godini, a ko hoće da argumentuje suprotno spreman sam da saslušam. Edited December 17, 2017 by Ruxin
Weenie Pooh Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Ne pamtim kad sam poslednji put čuo Kutinja da priča engleski, solidno sklapa rečenice ali ipak zvuči smešno. Debil ga pita koliko je motivisan da ostane u klubu bar do kraja sezone, on kreće da se izvlači standardnim frazama ali upada Ox koji kaže da je Kuki sa njima sad i ovde, da daje 100% kad god je na terenu, i da stvarno nije u redu što mu novinar postavlja takva pitanja Eto zašto su ga platili 40 miliona.
Recommended Posts