Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Weenie Pooh said:

Klopp nastavlja sa pičkastim izmenama. Ne znam kako će samo da uvede trećeg CB u 90. minutu kad mu je Estonac povređen.

Да гледам?

25 minutes ago, Weenie Pooh said:

Svaka čast, dao je onvan šesnaest i za Liverpul. Jednom. Uživaj dok traje :yawn2: 

+1

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted
6 minutes ago, Ruxin said:

@copi

Ovo se valjda odnosi na prekršaje u 16, deo "trostruke kazne" je dosuđen penal. Da je bilo u 16 bio bi penal+žuti. Van 16 je šoktantno da se za onakav start u onakvoj šansi provukao bez crvenog.

Piše i za trostruku kaznu ali i za šansu za gol, bez ograničavanja na to da li je u kaznenom ili ne. Mislim da je ključno ono da li je namerna ili ne, a ono Minjoleovo svakako nije bilo namerno. 

Posted

Vini, previse hejtujes Klopa. Warum?

Posted
2 hours ago, MiddleClass said:

Vini, previse hejtujes Klopa. Warum?

Otkud ti to, ja ga obično branim od paničara tipa aleksandar88 koji su svako malo u "raus, das spiel ist aus" fazonu.

Generalno imam razumevanja za razno kamenje spoticanja koje ide uz njegov swashbuckling fudbal, ali neke gluposti stvarno ne mogu da mu pravdam.

- Počeo je sezonu sa samo tri štopera, od kojih je jedan ludi Lovro a jedan estonska legenda Heraklesa. Sakoa je najurio radi nekakve kurčeve discipline. Pošto nije mogao da nađe štopera, bacio je pare na Oxa koji dečko prosto ne ume. Trudi se i trči i jak je kao vo, ali džabe mu to kad sa loptom ništa ne zna a između ušiju duva promaja.

- Sredinu terena striktno deli na braniče i napadače. Od raznih  Canova i Wijnalduma ne očekuje apsolutno nikakvu kreativnost, samo besomučno trčanje. Kad mu nisu na raspolaganju Coutinho ili Lallana, bukvalno ništa ne ide kroz sredinu, iako ovi mučenici stalno kao pokušavaju.

- U poslednje vreme pravi nekakve taktičke kompenzacije u pokušaju da se sačuva vođstvo, koje su uglavnom neuspešne ali igru prilično kvare. Lopta se iz peterca ispucava na izolovanog Manea ili Salaha, pa šta oni sami urade - uradili su. Takav pristup možda nekad i urodi plodom, moralo je nešto da se pokuša, ali za sada ne liči ni na šta.

Posted
Moja prognoza za finale CL United-City i uzima Murinjo to.

True. Ako mogu da dobiju ovu premijerligasku boraniju, dovoljno su dobri da osvoje cl

Posted

Ко добија премијерлигашку боранију?

Posted

United

(prije nego što krene opet neka rasprava, da napomenem da nisam sasvim ozbiljan, da mislim da je united zapravo prilično dobar, ali takodje da nije dovoljno dobar da bi uzeo bilo koji od važnih trofeja ove sezone)

Posted

Ове што се мотају око зоне испадања? Па и није нека препорука за финале.

Posted

Samo da podsetim ko je ovde trubio da je Roma letos opljackana, dok su pojedinci vadili statistiku promasenih zicera. Par nedelja kasnije Mo Farah™ se pretvara u najboljeg igraca sveta.
PPP strucnjaci...

Na kraju cete mi priznati sve napisano i za Cana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Deder podseti nas šta si pisao za Cana?

Meni je on spektakularno loše iskorišćen fudbaler. Umesto da se razvija u klasičnog DCM kostolomca i tako koristi izvanredne fizikalije koje ima, Klopp pozadi obično drži Hendersona dok Cana gura u neku box-to-box ulogu iako sa loptom nikad nije bio u najboljim odnosima. Povuče je napred onako zahuktalo, pun džerardovskog entuzijazma,  a onda shvati da nema pojma šta bi s njom. Manjak brzine se da kompenzovati, ali manjak kreativnosti ne u toj ulozi.

Bilo bi mi blago do umereno žao ako ode na leto, ali ako neće da produži ugovor bože moj. Valjda se neće očekivati da Keita sam nadomesti odlazak i njega i Coutinha?

Posted
11 hours ago, John Coltrane said:

Samo da podsetim ko je ovde trubio da je Roma letos opljackana, dok su pojedinci vadili statistiku promasenih zicera. Par nedelja kasnije Mo Farah se pretvara u najboljeg igraca sveta.
PPP strucnjaci...

Na kraju cete mi priznati sve napisano i za Cana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Тако је и колега Манчо тврдио да смо одрадили чудо за Манеа.  Ви(tm) сте много рационалнији од нас(tm).

4 hours ago, Weenie Pooh said:

Deder podseti nas šta si pisao za Cana?

Meni je on spektakularno loše iskorišćen fudbaler. Umesto da se razvija u klasičnog DCM kostolomca i tako koristi izvanredne fizikalije koje ima, Klopp pozadi obično drži Hendersona dok Cana gura u neku box-to-box ulogu iako sa loptom nikad nije bio u najboljim odnosima. Povuče je napred onako zahuktalo, pun džerardovskog entuzijazma,  a onda shvati da nema pojma šta bi s njom. Manjak brzine se da kompenzovati, ali manjak kreativnosti ne u toj ulozi.

Bilo bi mi blago do umereno žao ako ode na leto, ali ako neće da produži ugovor bože moj. Valjda se neće očekivati da Keita sam nadomesti odlazak i njega i Coutinha?

Ово са Турчином се вуче још од Роџерсаре који га је стално постављао на ту неку офанзивнију позицију ( кад му наравно није играо бека и центархалфа), а код Клопа је то достигло елементе маније.  Он и Грујан би могли да буду одлични дефанзивни везни за ову његову 4-2-4 формацију где предња четворка трчи као муве без главе.

Posted

Koliko se ja sećam, Can se kod Brodgersare rotirao na zadnjem veznom sa Lucasom i Gerrardom (plus to u odbrani po potrebi). Posle je Klopp izmislio da mu zadnji vezni bude Henderson, presumably zato što jedini ume da pošalje dugu loptu, dok Can i/ili Wijnaldum idu napred gde jedino što mogu da korisno urade je da pritisnu protivnika. Čim se lopta nađe kod njih, kreće poptuni zbun. 

Posted

Jel razmišljao ikad klopara da se povede what would pep do logikom pa da upari kutinja i lalanu u vezi? Jab to gledao!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...