Weenie Pooh Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Moram da priznam da dosta seksi deluje ova Specijalna postava, kao da mu je neko drugi sastavljao. Lukakara jedini kamen spoticanja, a ume i on nekad dobro da dođe. Špansko-konobarski odgovor je previše ofanziva, ludo i brzo i sa dva špica. I EVO GAAAA!
radisa Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 ManU je jedini tim koji nije primio gol kod kuće u ligama petice... Ala ih je Gojko usrao potenciranjem ovoga... :D
Pokojni Ruxin Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 mmmmhmm, ili kako je već govorio džon onih par kola na poćetku sezone Odlična reakcija švedskog braniča btw
John Coltrane Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Lindelof i da se nije okliznuo ne bi sprecio gol, al stvarno je tragican lik od dolaska. Daj odma' Ibru mmw Sent from my iPhone using Tapatalk
Weenie Pooh Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Ali kakva pravolinijska kontra, poezija. I kakav finiš, sam ugao - to mu je sigurno Rafa lično rekao gde da gađa, baš kao ono kad se Brodgers hvalio kako je on uputio Kutinja da skine paučinu sa 25 metara.
radisa Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Suviše puštaju Ričija i Šelvija da imaju loptu, a ovi ispred su za odbranu ManU previše brzi... Ako ne zatvore ovu dvojicu, proćiće još koja dubinska do kraja...
ArleKino Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Ono kad ne gledaš najbolji Arsenalov meč sezone zbog seminara. Gol Mustafija neregularan, Tottenham oštećen, Rileyevu bandu na čelu sa Deanom i Atkinsonom treba napojiti polonijumom. S druge strane, Poch je odličan...mislim ko voli trenere koji ništa ne osvajaju i gube derbije.
Pokojni Ruxin Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Preterujem ja ponekad, dosta je zabavan ovaj junajted za neutralce kad igraju lindelof i lukaku -_-
Weenie Pooh Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Preterujem ja ponekad, dosta je zabavan ovaj junajted za neutralce kad igraju lindelof i lukaku -_-Zavisi to dosta i od protivnika. Ako danas ne dobiju, žaliće se Žoze što je Rafa izveo dva špica i jednog ćelavog plejmejkera, kao što su mu kod Klopa smetala tri centralna veznjaka. Ne može čovek stalno sam da stvara zabavu i lepršavost, nije korektno kad kolege ne izađu u susret.
Recommended Posts