Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Moram da priznam da dosta seksi deluje ova Specijalna postava, kao da mu je neko drugi sastavljao. Lukakara jedini kamen spoticanja, a ume i on nekad dobro da dođe.

Špansko-konobarski odgovor je previše ofanziva, ludo i brzo i sa dva špica. I EVO GAAAA!

Posted

ManU je jedini tim koji nije primio gol kod kuće u ligama petice...

Ala ih je Gojko usrao potenciranjem ovoga... :D

Posted

mmmmhmm, ili kako je već govorio džon onih par kola na poćetku sezone

Odlična reakcija švedskog braniča btw :fantom:

Posted

Lindelof i da se nije okliznuo ne bi sprecio gol, al stvarno je tragican lik od dolaska.

Daj odma' Ibru mmw

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Ali kakva pravolinijska kontra, poezija. I kakav finiš, sam ugao - to mu je sigurno Rafa lično rekao gde da gađa, baš kao ono kad se Brodgers hvalio kako je on uputio Kutinja da skine paučinu sa 25 metara.

:Hail:

Posted

Suviše puštaju Ričija i Šelvija da imaju loptu, a ovi ispred su za odbranu ManU previše brzi... Ako ne zatvore ovu dvojicu, proćiće još koja dubinska do kraja...

Posted

Ono kad ne gledaš najbolji Arsenalov meč sezone zbog seminara. :isuse:

Gol Mustafija neregularan, Tottenham oštećen, Rileyevu bandu na čelu sa Deanom i Atkinsonom treba napojiti polonijumom.

S druge strane, Poch je odličan...mislim ko voli trenere koji ništa ne osvajaju i gube derbije. :fantom:

Posted

Preterujem ja ponekad, dosta je zabavan ovaj junajted za neutralce kad igraju lindelof i lukaku -_-

Posted

Preterujem ja ponekad, dosta je zabavan ovaj junajted za neutralce kad igraju lindelof i lukaku -_-

Zavisi to dosta i od protivnika. Ako danas ne dobiju, žaliće se Žoze što je Rafa izveo dva špica i jednog ćelavog plejmejkera, kao što su mu kod Klopa smetala tri centralna veznjaka.

Ne može čovek stalno sam da stvara zabavu i lepršavost, nije korektno kad kolege ne izađu u susret.

Posted

Frenc koneksn. Ajmo jos 1 pre HT.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...