Pokojni Ruxin Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 (edited) Brateee, naspram 30 milki na ovog i ox deluje kao solidan posao. Prodo bi vam terza radonju za te pare Edited October 20, 2017 by Ruxin Link to comment
Jean-Luc Picard Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Bilić bio homesick pa su očajnički tražili nekog sa znanjem BHS da ima Bilić s kim da tračari uz jutarnju kaficu Link to comment
Прслин Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Ако Билић после овога остане на клупи неко ће да рокне власнике. Link to comment
kipo Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Najgora odbrana u ligi, Slavenova smjena neće mnogo pomoći. Još koliko večeras ima da leti. Link to comment
Weenie Pooh Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Brateee, naspram 30 milki na ovog i ox deluje kao solidan posao. Ala preteruješ, ja bih Oxa menjao za Arnauta koliko sutra. Jeste da je HG, ali to u plucky malom LFC nije toliko retka pojava da bi se vrednovalo. Dočim Arnautović govori nemački pa bi možda tako kod Klopare zaradio minute. Link to comment
čekmeže Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Dočim Arnautović govori nemački srpski pa bi možda tako kod Klopare Buvača zaradio minute. Link to comment
Weenie Pooh Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Ne znam, srpski Grujanu nije pomogao. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 (edited) Nisam ga baš toliko gledao, ali na osnovu ono što jesam - da sam čuo da je neko platio arnautovića i polovinu od te sume pomislio bih da nije baš neki poso iskreno edit - Btw odavno bih ja vikao da je precenjen, samo nisam znao da ga neko zaista ceni -_- Edited October 20, 2017 by Ruxin Link to comment
Jean-Luc Picard Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Ако Билић после овога остане на клупи неко ће да рокне власнике. Ma jok, kakav otkaz. Malo će mu pripretiti prstićem. Dobiće sledeću, jednu od sledeće dve odigrati nerešeno pa će mu opet pripretiti kad izgubi četvrtu, a za nas fanove će da krene novi krug pakla. Link to comment
čekmeže Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Ako ne pobedi Palas ne vidim kako može ostati. Link to comment
Прслин Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 (edited) Ma jok, kakav otkaz. Malo će mu pripretiti prstićem. Dobiće sledeću, jednu od sledeće dve odigrati nerešeno pa će mu opet pripretiti kad izgubi četvrtu, a za nas fanove će da krene novi krug pakla. Ако добије следећу, драги сапатниче, слободно може и нови уговор да потпише. Edited October 20, 2017 by Прслин Link to comment
Jean-Luc Picard Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Mislio sam na PL, ali u pravu si...ako dobije tu neće dobiti otkaz dok nas svečano ne dovede do League One Link to comment
Прслин Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 На потпуно другом крају тренерске скале, светлосним годинама изнад Билића, један пензионер држи кратак говор којим још једном потврђује да није битно чиме се људи баве: ако су стварно добри у томе од њих могу да се науче универзалне истине, применљиве у било ком послу и у било чијем животу. Link to comment
San Epifanio Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Lep gol Pedra, ali posle nepostojeceg kornera. Link to comment
copkillah Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 kakav gol Dukura :hail: Link to comment
Recommended Posts