ArleKino Posted September 17, 2017 Author Posted September 17, 2017 Sve si cestitao osim Murinju titulu... 2014-15? Meni se cini da je malo zakasnjela ta cestitka, ali eto, cestitam na trecoj tituli sa Plavcima i zelim mu da ne doceka kraj kalendarske godine na klupi. Pogba je izgleda out oko 12 sedmica. Pep moze komotno razmisljati o tome gdje ce staviti prvi sampionski pehar.
cvrlle Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Pep moze komotno razmisljati o tome gdje ce staviti prvi sampionski pehar. tako je bilo i prosle sezone ako se ne varam. dobro se zaleteo pepara na samom pocetku. jos uvek je rano za tako smele prognoze. cekajte da se kloppari posloze kockice...
Weenie Pooh Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Vini, bez zajebancije, jesi li to stvarno ubjedjen da sudija ne bi svirao djon i da je Mane prvi stigao do lopte? Ono... visoko podignuta noga i sl. Ne znam odakle ti to. Trebalo bi da svira i da je Mane prvi stigao do lopte i gurnuo je u prazan gol, mada verovatno ne bi ništa svirao. Po Edersonu bi se posle iskenjao GNevil što je tako bojažljivo krenuo na loptu i eto, svi srećni, svi zadovoljni. Svakako mu ne bi dao crveni da je prvi stigao do lopte, ali taj ŠBBKBB je nebitan - poenta je da Keita kreće na čoveka koji stoji i prima loptu, dok Mane kreće na loptu na koju istovremeno ide i golman, spuštene glave, na 20 m od gola. U oba slučaja nastradali su i jedan i drugi, ali to su im rizici profesije, jebiga.
levi Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Spuštene glave :D Za početak Keita je ispred igrača, bliži lopti, i nije čak morao ni da podigne nogu koliko može A Mane leti kroz vazduh u punoj brzini bez kontrole
ArleKino Posted September 17, 2017 Author Posted September 17, 2017 tako je bilo i prosle sezone ako se ne varam. dobro se zaleteo pepara na samom pocetku. jos uvek je rano za tako smele prognoze. cekajte da se kloppari posloze kockice... Prosle godine sam ja u otvaranju topica najavio Chelsea kao prvog favorita tako da nije isto. Sad je drugacije jer City ima rijesene bekove.
MiddleClass Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 (edited) Ne znam odakle ti to. Trebalo bi da svira i da je Mane prvi stigao do lopte i gurnuo je u prazan gol, mada verovatno ne bi ništa svirao. Po Edersonu bi se posle iskenjao GNevil što je tako bojažljivo krenuo na loptu i eto, svi srećni, svi zadovoljni. Svakako mu ne bi dao crveni da je prvi stigao do lopte, ali taj ŠBBKBB je nebitan Naravno da treba, tu se slazemo. Ali zato ti kazem da nema kod djona 50/50 situacije. U 100% slucajeva djon na 2m od zemlje je faul ko god prvi stigao do lopte. Edited September 17, 2017 by MiddleClass
MiddleClass Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Prosle godine sam ja u otvaranju topica najavio Chelsea kao prvog favorita tako da nije isto. Sad je drugacije jer City ima rijesene bekove. Hoce li danas Celsi ruzno posjedovati Arsenala?
ArleKino Posted September 17, 2017 Author Posted September 17, 2017 Hoce li danas Celsi ruzno posjedovati Arsenala? 3:1, ubice nas centarsutevima na Moratu i stopere na prekidima. Alonso ce tu biti jako zajeban, ipak on ima dokazani killer instinct.
radnik Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Danas 2 dvojke dolaze. Arle ne brini nista.
189- Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 hazard i dalje na klupi. cahill se vratio u prvu postavu.
cvrlle Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 2:1 za scums a u londonu neki x uz gg. 1:1 ili 2:2
Bustin Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 hazard i dalje na klupi. cahill se vratio u prvu postavu. Uh... Ovo nista nevalja. Moralo je sa rudgerom i bakom. Bez pedra I kejhila.
189- Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Uh... Ovo nista nevalja. Moralo je sa rudgerom i bakom. Bez pedra I kejhila. stvarno ne razumem sta ce ovde cahill. mada je bilo ocekivano posto je on novi kapiten. i protiv qarabaga je imao jedan debilni start koji je ladno mogao biti crveni karton. takodje mi se ne svidja sto igramo bez bake. a hazard ocigledno nije jos 100% ili blizu toga.
ArleKino Posted September 17, 2017 Author Posted September 17, 2017 Alexis na klupi, Ozil ni na njoj, Iwobi i Welbeck kao podrska penaldziji.
Recommended Posts