Jump to content

Premier League 2017-18

Featured Replies

Papir odavno ne igra fudbal. Ako se Gladiola ne otvori za jos 2-3 jaka pojacanja, nemaju sanse :fantom:

Ја мислим да 6-7( видећемо како ће Евертон да се понаша, и да ли ће Челси да имплодира) тимова који има опет да се кољу. Никакве сурове доминације неће да буде јер су сви осим Арсенала у лажном јевропском такмичењу, које има да има узме доста енергије, биће повреда и ко зна шта још...

Smorili ste vise sa implozijom :yawn2:

Mislio sam da su ljudi skontali šta je pepara upravo stvorio, ali ovako je mnoooogo bolje. -_-

Plus smo u startu raskrstili da nema 4x jači tim od ostatka lige...ma biće ovo top sezona.

Mislio sam da su ljudi skontali šta je pepara upravo stvorio, ali ovako je mnoooogo bolje. -_-

Plus smo u startu raskrstili da nema 4x jači tim od ostatka lige...ma biće ovo top sezona.

Има но није неки тренер. Ћелави Манћини. ^_^

Ja lično mislim da mnogo zavisi od toga da li ćemo ojačati levu stranu ekipe, prvenstveno da li ćemo uzeti novog levog beka i krilo. 

Poručniče pričam sa ovima što misle da su nam konkurencija. Niste vi iz te priče.

Bolje tamo ložite klopa kako je veliki i hrabar momak i ima najbolje transfere na svetu...ako se uskoro ne okuraži pa krene da troši tih 200 miliona i status prvog u selu će lako da visi. :(

Poručniče pričam sa ovima što misle da su nam konkurencija. Niste vi iz te priče.

Очекивао сам више. И Средња класа би нашао бољи одговор. :fantom:

Mogo si onda pružiti malo više materijala od ''lol jedan od najuspešnijih trenera na svetu je ćelavi manćini'' :fantom:

Mogo si onda pružiti malo više materijala od ''lol jedan od najuspešnijih trenera na svetu je ćelavi manćini'' :fantom:

:yawn2:

Realno se reprizira početak prethodne sezone, osim što su Arsenal i Liverpool zamenili uloge.

Svi ubeđeni u sektašku superiornost, svi se smeju raspalom Čelsiju, svi Pepu broje sprcane milione, svi ignorišu nesrećni Tottenham...

Ne, Tot je super, ali fali igraca. Vi™ morate da se pojacate inace vam nece biti prijatna sezona. Gledao sam jedno pola sata vase tekme vs Watforda, napad je stvarno odlican, Salah se uKloppio™ like a glove, ali odbrana vam ni na sta ne lici, i to protiv ovih relegation foddera. 

Edited by MancMellow

Ništa osvrt na početke sezone Chelsea i Man Utd iz davne 2016.?

Ne, Tot je super, ali fali igraca. Vi™ morate da se pojacate inace vam nece biti prijatna sezona. Gledao sam jedno pola sata vase tekme vs Watforda, napad je stvarno odlican, Salah se uKloppio™ like a glove, ali odbrana vam ni na sta ne lici, i to protiv ovih relegation foddera. 

?

?

Ok, možda i ne budu, ali definitivno ima mnogo opasnijih napada od njihovog.

Guest
This topic is now closed to further replies.