kipo Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 25 minutes ago, ArleKino said: Nešto za Sektu™. Vezni red bi trebao biti Fred-Matić-Pogba. No, jesu li se ikad Sektaši™ zapitali tko je Fred Matić? Da je Lpool u pitanju, poručnik vasić bi znao šta se krije iza svega..
ArleKino Posted June 13, 2018 Author Posted June 13, 2018 Leno iz Elite™ bi trebao postati naš Karius, možda već danas. I tu smo izgurali Napoli mada nisam siguran da je to transfer koji treba da nas oduševi. Sokratis će iz knjigovodstvenih razloga postati naš igrač 1.7.2018.godine. Leno-Bellerin, Mustafi, Sokratis, Monreal-Torreira, Ramsey-Mkhitaryan, Özil, Aubameyang-Lacazette. Suština bi bila da se popravi domaća forma u velikim utakmicama (prošle sezone smo imali 15-2-2 kod kuće, dva remija Chelsea i Liverpool + dva poraza od mančesterlija(tm)) i generalno gostujuća forma. To bi trebalo biti dosta za povratak u Top 4, možda i nešto više.
John Coltrane Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 2 hours ago, 189- said: Dakle, Fekir u Chelski, evo i prijateljsku su dogovorili @Weenie Pooh Pitao sam zato sto se polako provlaci ta neka jeza kroz Enfild kada je transfer politika u pitanju. Mozda je pocela odlaskom Suareza, kulminirala sagom o Koutinju, a ovo sada sa Fekirom je samo recidiv.
Weenie Pooh Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 14 minutes ago, John Coltrane said: @Weenie Pooh Pitao sam zato sto se polako provlaci ta neka jeza kroz Enfild kada je transfer politika u pitanju. Mozda je pocela odlaskom Suareza, kulminirala sagom o Koutinju, a ovo sada sa Fekirom je samo recidiv. Stvarno tiha jeza, ne znam samo kako tu nisi dodao Mane, Salah, VVD, Ox, Keita, i Fabinho transfere
John Coltrane Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 13 minutes ago, Weenie Pooh said: Stvarno tiha jeza, ne znam samo kako tu nisi dodao Mane, Salah, VVD, Ox, Keita, i Fabinho transfere Ma sve si u pravu. Zelim vam i da nastavite istim trendom, sto se rezultata tice.
Weenie Pooh Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 Eh sad, rezultati su druga stvar ali transfer politici poslednjih godina stvarno nije lako naći ozbiljne zamerke. Sad kao treba da čupam kosu zbog Fekira i njegovog fantomskog kolena...
MiddleClass Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 Kako nije? Fali ti 5 igraca a on dovede samo Grujica?!
Weenie Pooh Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 Ma znam ja da tebe ništa neće zadovoljiti dok Klopu ne dođu CR7 umesto Milnera i Mourinho umesto Buvača.
copkillah Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 Eh sad, rezultati su druga stvar ali transfer politici poslednjih godina stvarno nije lako naći ozbiljne zamerke. Sad kao treba da čupam kosu zbog Fekira i njegovog fantomskog kolena...Pa sad, od 2015. pa do danas imaš dva evropska finala i povratak i plasman u LŠ, kao i uspešno igranje na dva fronta - plasman u top 4 u najjačoj ligi na svetu i finale LŠ. Ako su to loši rezultati posle svega čega smo se nagledali, super, neka budu, prihvatam A ovo što je JC pisao o transfer politici, verovatno samo on zna šta je hteo da kaže
MiddleClass Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 6 minutes ago, Weenie Pooh said: Ma znam ja da tebe ništa neće zadovoljiti dok Klopu ne dođu CR7 umesto Milnera i Mourinho umesto Buvača. Vec si zaboravio koliko si kukao... Jedan Keita je dovoljan znaci.
Weenie Pooh Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 (edited) Pa nije samo Keita, doveo je na sredini i Keitu i Fabinja i Oksa. Ako pričamo od Gerrardovog odlaska/Grujinog debija, doveo je u međuvremenu i Wijnalduma. A otišli su Lucas, Can, i Joe fucking Allen. Kuknjava je evidentno urodila plodom, dakle ne znam šta hoćeš da kažeš. @Copi O rezultatima se ipak može razgovarati. Ja bih npr. ovom sezonom bio mnogo zadovoljniji da nije Murinjo dva puta uspešno gurnuo klipove u Klopove točkove, tj. da se nije opet sve svelo na grčevitu (i uspešnu) borbu za top 4 što je stagnacija u odnosu na prethodnu. Lepo je bilo u Evropi do pred sam kraj, ali kup takmičenja su kup takmičenja. Edited June 13, 2018 by Weenie Pooh
cvrlle Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 8 minutes ago, MiddleClass said: Jedan Keita je dovoljan znaci. dva malo. tri mnogo! to ni mou ne bi uigrao do 2020.
porucnik vasic Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 19 minutes ago, Weenie Pooh said: @Copi O rezultatima se ipak može razgovarati. Ja bih npr. ovom sezonom bio mnogo zadovoljniji da nije Murinjo dva puta uspešno gurnuo klipove u Klopove točkove, tj. da se nije opet sve svelo na grčevitu (i uspešnu) borbu za top 4 što je stagnacija u odnosu na prethodnu. Lepo je bilo u Evropi do pred sam kraj, ali kup takmičenja su kup takmičenja.
Recommended Posts