Jump to content

Nintendo Switch

Featured Replies

Najavili switch 2 za peti jun.

Fun fact, konzola na japanskom 50.000 yena a ko hoće engleski ili druge jezike neka izvoli da plati 70.000 blink

MJGA

Nema vecih smaraca od nintenda, uz duzno postovanje svim ljubiteljima konzole. Kad je dete dovoljno poraslo da oce da se igra pokemone i mario kart, lepo sam pazario steam deck (lazem, kupio je za sebe rolleyes), instalirao emulator i napunio sd karticu sa skoro svim nintendo igrama koje mogu da budu zabavne. Generalno nemam nista protiv konzole, imam protiv kompanije koja moze da se makar malo potrudi da barem TM pokemoni izgledaju malo bolje i drugacije u svakom novom izdanju ali ako se uporede oni koji su izlazili pre 5-6 godina i nesto mladji mislim da ni u grafici nema neke razlike. Razlika je u 60 evra koliko kosta, recimo Pokemon shield/sword iz 2019! godine i nekog novog koji gle cuda, kosta 60 evra. Nema ekonomske logike a to kazem ja koji na steamu ima oko 150 legalnih placenih igrica (bez onih od po par evra ima i preko 300) i gomilu pirata, mahom single player na pcu i decku.

Eurogamer.net
No image preview

FromSoftware's The Duskbloods is Bloodborne meets Sekiro...

Well, where to start! As part of Nintendo's Switch 2 Direct, FromSoftware has unveiled a brand-new title. It's called T…

Jao, ladno i vi igrate ovo što moj mali traži da mu se kupi (ali pošto je 50k onda by)

1 hour ago, Svemir Zeka said:

Jao, ladno i vi igrate ovo što moj mali traži da mu se kupi (ali pošto je 50k onda by)

Nemoj da si cicija. Kupi malom dvojku dogodine (eto, ne moraš odmah), da igra duskbloods

28 minutes ago, Popaj said:

Nemoj da si cicija. Kupi malom dvojku dogodine (eto, ne moraš odmah), da igra duskbloods

Kad dođu studenti na vlast i ja u školi budem imala 2k platicu violina

Da li je neko odradio preorder dvojke? Ja se dvoumim između obične i mario kart bundle.