Jump to content

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Featured Replies

20 hours ago, Milosh76 said:

Tako je...i onda se vracaju za BG, a CSKA je za 9 dana...

Inace klub je uputio molbu medijima da ne objavljuje da je zalba usvojena, posto to moze biti kontraproduktivno. Odluka o zalbi bice objavljena sutra

Свако лицитирање или погађање исхода може потенцијално само да одмогне клубу током жалбеног поступка односно да умањи шансе о позитивном исходу саме жалбе, тј. могућност да Звезда ипак игра утакмицу против ЦСКА пред својим навијачима.

Клуб ће званично обавештење од УЕФА добити у понедељак, овим путем још једном позивамо на стрпљење и даље уздржавање од било каквог лицитирања са исходом.

znači da budemo strpljivi i na forumu?

centralnaja komanda..

terza menadžer godine :Hail: 

Terza mu ga dao po cenama, samo sto nije na dnu vesti napisao "probajte da falsifikujete kartu, pa ako prodje, prodje".

34 minutes ago, bradilko said:

znači da budemo strpljivi i na forumu?

centralnaja komanda..

na mestu voljno

— Iskoristio bih ovu priliku da se posebno zahvalim našim prijateljima u UEFA, Zoranu Lakoviću i Dejanu Stankoviću koji su nam svojim angažovanjem u ovom procesu pomogli da pravda trijumfuje. Pokazali smo da Crvena zvezda na svakom polju vraća snagu i ugled koji je nekada uživala u Evropi. Sada se okrećemo meču sa CSKA jer ćemo imati sve preduslove da se borimo za prolaz u osminu finala Lige Evrope. Ubrzo ćemo nastaviti prodaju ulaznica i bez dileme pred punom Marakanom dočekati duel koji su Zvezdaši čekali 25 godina — rekao je Terzić.

:Hail:

Ovo je bas iznenadjenje... ocekivao sam da puste samo one koji su vec kupili karte, a jos su nam i novcanu kaznu smanjili...

I nije se zahvalio Vucicu :Hail:

rodni feketić danas slavi meštera :Hail: 

15 minutes ago, Milosh76 said:

Ovo je bas iznenadjenje... ocekivao sam da puste samo one koji su vec kupili karte

To nema nikakvog smisla.

Gospodin Terzic! :Hail:

12 minutes ago, Malvo said:

To nema nikakvog smisla.

+1

Sad bar znam da mi je pouzdan izvor u Gaspromu :fantom:

Sent from my SM-T365 using Tapatalk

Ali kako je prepolovio kaznu uefe... Jedino brze od toga topi klupski dug... :Hail:

Bora Stankovic, Dejan Stankovic, gospoda, protekcije! :hail: Kakva loza. 

Vuletic ce crkneee

Sad ne moraju ni da prodaju nikog, daj karte 100 eura. 

Edited by Plajvi

uefa mafiosi  amici

Prekasno. Utopili smo mozak tima. A prolaskom bi nadoknadili to što smo ga zadržali do isteka ugovora.

Guest
This topic is now closed to further replies.