bradilko Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 20 hours ago, Milosh76 said: Tako je...i onda se vracaju za BG, a CSKA je za 9 dana... Inace klub je uputio molbu medijima da ne objavljuje da je zalba usvojena, posto to moze biti kontraproduktivno. Odluka o zalbi bice objavljena sutra Свако лицитирање или погађање исхода може потенцијално само да одмогне клубу током жалбеног поступка односно да умањи шансе о позитивном исходу саме жалбе, тј. могућност да Звезда ипак игра утакмицу против ЦСКА пред својим навијачима. Клуб ће званично обавештење од УЕФА добити у понедељак, овим путем још једном позивамо на стрпљење и даље уздржавање од било каквог лицитирања са исходом. znači da budemo strpljivi i na forumu? centralnaja komanda..
Malvo Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Terza mu ga dao po cenama, samo sto nije na dnu vesti napisao "probajte da falsifikujete kartu, pa ako prodje, prodje".
levi Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 34 minutes ago, bradilko said: znači da budemo strpljivi i na forumu? centralnaja komanda.. na mestu voljno Quote — Iskoristio bih ovu priliku da se posebno zahvalim našim prijateljima u UEFA, Zoranu Lakoviću i Dejanu Stankoviću koji su nam svojim angažovanjem u ovom procesu pomogli da pravda trijumfuje. Pokazali smo da Crvena zvezda na svakom polju vraća snagu i ugled koji je nekada uživala u Evropi. Sada se okrećemo meču sa CSKA jer ćemo imati sve preduslove da se borimo za prolaz u osminu finala Lige Evrope. Ubrzo ćemo nastaviti prodaju ulaznica i bez dileme pred punom Marakanom dočekati duel koji su Zvezdaši čekali 25 godina — rekao je Terzić.
Milosh76 Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Ovo je bas iznenadjenje... ocekivao sam da puste samo one koji su vec kupili karte, a jos su nam i novcanu kaznu smanjili... I nije se zahvalio Vucicu
Malvo Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 15 minutes ago, Milosh76 said: Ovo je bas iznenadjenje... ocekivao sam da puste samo one koji su vec kupili karte To nema nikakvog smisla.
MiddleClass Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 12 minutes ago, Malvo said: To nema nikakvog smisla. +1
John Coltrane Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Sad bar znam da mi je pouzdan izvor u Gaspromu Sent from my SM-T365 using Tapatalk
MiddleClass Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Ali kako je prepolovio kaznu uefe... Jedino brze od toga topi klupski dug...
Ratamahatta Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 (edited) Bora Stankovic, Dejan Stankovic, gospoda, protekcije! Kakva loza. Vuletic ce crkneee Sad ne moraju ni da prodaju nikog, daj karte 100 eura. Edited February 5, 2018 by Plajvi
Jozef K. Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Prekasno. Utopili smo mozak tima. A prolaskom bi nadoknadili to što smo ga zadržali do isteka ugovora.
Recommended Posts