kud u maglu Simoviću Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 4 hours ago, porucnik vasic said: Чекај југословен™ упрегао Русе да спашавају Звезду? objasnio ti je kolega @ZokiAsov
samo_opusteno Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 ne ja, mi6 a za to je trebalo prisluškivati tadića i njegovu korespodenciju i telefone, a ne vučićevu +1Nije Vucic doveo Gazprom u fkcz nego u kkp.
Milosh76 Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 (edited) Mi smo odigrali sa Amkarom pre nekoliko dana, danas igramo sa Ujpestom u 15h Edited February 4, 2018 by Milosh76
Jozef K. Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Onda sam ja gledao neki pogrešan raspored.Ostalo je još u sredu sa Zenitom?
Milosh76 Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 (edited) Tako je...i onda se vracaju za BG, a CSKA je za 9 dana... Inace klub je uputio molbu medijima da ne objavljuje da je zalba usvojena, posto to moze biti kontraproduktivno. Odluka o zalbi bice objavljena sutra Свако лицитирање или погађање исхода може потенцијално само да одмогне клубу током жалбеног поступка односно да умањи шансе о позитивном исходу саме жалбе, тј. могућност да Звезда ипак игра утакмицу против ЦСКА пред својим навијачима. Клуб ће званично обавештење од УЕФА добити у понедељак, овим путем још једном позивамо на стрпљење и даље уздржавање од било каквог лицитирања са исходом. Edited February 4, 2018 by Milosh76
Bright Billy Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 kolko vidim presli smo na 442, sa benom kao poluspicem...
Dimitrije Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 (edited) Posle odlicne utakmice protiv Dinama iz Bresta, sledece tri utakmice prilicno bledo. Bez kreativnosti u srednjem redu i bez "udarne igle" u napadu. Oseca se odsustvo Kange i Boacija. Danas je bilo ocigledno u prvom poluvremenu da Krsiticic ne moze da igra to sto je Kanga igrao. U drugom poluvremenu, ulaskom Milijasa, srednji red je donekle zivnuo ali napad i dalje corak. Na zalost, Milijas nije vise igrac koji moze da igra to sto je nekada igrao i to sto je Kanga igrao. U napadu, da molimo Boga da se Boaci sto pre oporavi. Edited February 4, 2018 by Dimitrije
MiddleClass Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Fale i jedan i drugi. Njih samo ppp znalci mogu pljuvati...
gervasius twinkleminkleson Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Ajpa neka nam je sasrecom. Sad lagano do polufinala
Recommended Posts