Jump to content

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Featured Replies

• Author

Mislio sam na ligu od 10 klubova, ne 8.  Na zalost, Radnicki i Napredak nisu ista kategorija kao prvih 6; vise pripadaju donjem delu tabele.

• Author

Nama treba liga u kojoj bar 4 kluba imaju ambiciju da se bore za titulu i 5-6 klubova koji imaju ambiciju da igraju u Evropi i 3-4 za opstanak.  Kada bi imali tako nesto, onda bi liga od 12 ili 14 klubova bila optimalna.  U ovom trenutku, liga od 10 klubova, gde se dva takmice za titulu a 4 za Evropu, je optimalna.

10 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Pa mogu da igraju otvoreno jer ne ispadajumi ako su 8. Ako bi bilo 8 timova, verovatno bi svi osim czv i par bili u grču zbog ispadanja i drugačije bimigrali

Тачно.  

Pa jedva i ovu ligu igramo paralelno sa Evropom

Da mi igramo svake god grupu  u Evropi, a jsl neka bude za rotaciju i razigravanje rezervista, ne vidim problem

Edited by levi

• Author

Treba dobra domaca liga za uspesno igranje u Evropi.  Dogod se svaka neresena utakmica u JSL za Zvezdu i Partizan smatra kiksom, a svaki neresen rezultat ili minimalni poraz protiv evro-klubova smatra uspehom, dotle smo provincija.  Mora domaca liga da bude jaca a ne poligon za razigravanje rezervista.

То је напросто фантазија.

Sad je trenutak velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!

sve je to lepo samo sto je srbija trziste od 7 miliona mahom siromasnih stanovnika

tesko da ce se u takvoj sredini igrati kvalitetna fudbalska liga

kakav rafal :D

Moze ako se bolje organizuje, obezbede sponzori, regularnost, normalna sudijska organizacija, sprecavanje mesetarenja ili makar svodjenje na dosta nizi nivo, spreciti huliganizam na tribinama... i sl. To je moguce, al nema volje

27 minutes ago, Dimitrije said:

Mislio sam na ligu od 10 klubova, ne 8.  Na zalost, Radnicki i Napredak nisu ista kategorija kao prvih 6; vise pripadaju donjem delu tabele.

Je l' znate da nas je Napredak jedini pobedio ove sezone?

1 minute ago, Milosh76 said:

Moze ako se bolje organizuje, obezbede sponzori, regularnost, normalna sudijska organizacija, sprecavanje mesetarenja ili makar svodjenje na dosta nizi nivo, spreciti huliganizam na tribinama... i sl. To je moguce, al nema volje

:lol:

Zahtevna je ova liga i ovakva kakva je sad. Taman za razigravanje rezervista i držanje u tonusu cele ekipe

Kad nema Evrope onda je problem, ali za ovakvu jesen, ova liga je super

• Author

Ja bih rekao da je pre u pitamnju mentalitet gubitnika (sto pokazuju reakcije na moj tekst), nego fantazija. 

e neka si nam rekao

shvatas li da slicno kao i kad je u pitanju forma zvezdinih igraca, pisanje forumasa apsolutno ne utice na kvalitet lige

ili mozda mislis da ako svi pokazemo entuzijazam milosa i uhvatimo se za ruke i pevamo mozda prizovemo "jaku fudbalsku ligu"?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout