Dimitrije Posted November 26, 2017 Author Posted November 26, 2017 Mislio sam na ligu od 10 klubova, ne 8. Na zalost, Radnicki i Napredak nisu ista kategorija kao prvih 6; vise pripadaju donjem delu tabele.
Dimitrije Posted November 26, 2017 Author Posted November 26, 2017 Nama treba liga u kojoj bar 4 kluba imaju ambiciju da se bore za titulu i 5-6 klubova koji imaju ambiciju da igraju u Evropi i 3-4 za opstanak. Kada bi imali tako nesto, onda bi liga od 12 ili 14 klubova bila optimalna. U ovom trenutku, liga od 10 klubova, gde se dva takmice za titulu a 4 za Evropu, je optimalna.
porucnik vasic Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 10 minutes ago, Hamlet Strašni said: Pa mogu da igraju otvoreno jer ne ispadajumi ako su 8. Ako bi bilo 8 timova, verovatno bi svi osim czv i par bili u grču zbog ispadanja i drugačije bimigrali Тачно.
levi Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 (edited) Pa jedva i ovu ligu igramo paralelno sa Evropom Da mi igramo svake god grupu u Evropi, a jsl neka bude za rotaciju i razigravanje rezervista, ne vidim problem Edited November 26, 2017 by levi
Dimitrije Posted November 26, 2017 Author Posted November 26, 2017 Treba dobra domaca liga za uspesno igranje u Evropi. Dogod se svaka neresena utakmica u JSL za Zvezdu i Partizan smatra kiksom, a svaki neresen rezultat ili minimalni poraz protiv evro-klubova smatra uspehom, dotle smo provincija. Mora domaca liga da bude jaca a ne poligon za razigravanje rezervista.
Hamlet Strašni Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Sad je trenutak velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!
pbg12345 Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 sve je to lepo samo sto je srbija trziste od 7 miliona mahom siromasnih stanovnika tesko da ce se u takvoj sredini igrati kvalitetna fudbalska liga
Milosh76 Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Moze ako se bolje organizuje, obezbede sponzori, regularnost, normalna sudijska organizacija, sprecavanje mesetarenja ili makar svodjenje na dosta nizi nivo, spreciti huliganizam na tribinama... i sl. To je moguce, al nema volje
Sam Spade Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 27 minutes ago, Dimitrije said: Mislio sam na ligu od 10 klubova, ne 8. Na zalost, Radnicki i Napredak nisu ista kategorija kao prvih 6; vise pripadaju donjem delu tabele. Je l' znate da nas je Napredak jedini pobedio ove sezone?
porucnik vasic Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 1 minute ago, Milosh76 said: Moze ako se bolje organizuje, obezbede sponzori, regularnost, normalna sudijska organizacija, sprecavanje mesetarenja ili makar svodjenje na dosta nizi nivo, spreciti huliganizam na tribinama... i sl. To je moguce, al nema volje
levi Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Zahtevna je ova liga i ovakva kakva je sad. Taman za razigravanje rezervista i držanje u tonusu cele ekipe Kad nema Evrope onda je problem, ali za ovakvu jesen, ova liga je super
Dimitrije Posted November 26, 2017 Author Posted November 26, 2017 Ja bih rekao da je pre u pitamnju mentalitet gubitnika (sto pokazuju reakcije na moj tekst), nego fantazija.
pbg12345 Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 e neka si nam rekao shvatas li da slicno kao i kad je u pitanju forma zvezdinih igraca, pisanje forumasa apsolutno ne utice na kvalitet lige ili mozda mislis da ako svi pokazemo entuzijazam milosa i uhvatimo se za ruke i pevamo mozda prizovemo "jaku fudbalsku ligu"?
Recommended Posts