Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

verovatno će mu dati samo ovog pomoćnog javora i reći da bajke funkcionišu tako u realnom životu

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Za ovakvu raspalu Zvezdu, Milojevic je premija. Ako uspe da spreci Tvorzanovo mesanje u struku™, dominirace domacim pasnjacima™.

Posted

milojević je upgrade u odnosu na grofa

sad je samo pitanje kako će posložiti 15+ pojačanja koje će mu ultra kop terza dovesti

Posted

U neka srecnija vremena bih rekao da ovo nije trener cija filozofija™ odgovara onome sto zvezda treba da igra, ali danas je ovo mozda i pravi covek na pravom mestu, koji ce uspeti da utegne terzine balvane, i da nekom destrukcijom i tranzicijom trazi sansu u takmicarskim utakmicama.

Posted

Taj crveni karton me još progoni. Sudiju nisam udario, niti sam ga pljunuo, a dobio sam četiri utakmice neigranja. Baš kada sam bio u životnoj formi, a Zvezda bi već tada postala prvak Evrope.

I to bez makar male ograde, siguran je Dzaja. A to sto bi igrali protiv Ajaksa sa Neskensom i Krojfom koji je lagano izbacio mocni Seltik u to doba i Atletiko nema veze...

Posted

U neka srecnija vremena bih rekao da ovo nije trener cija filozofija™ odgovara onome sto zvezda treba da igra, ali danas je ovo mozda i pravi covek na pravom mestu, koji ce uspeti da utegne terzine balvane, i da nekom destrukcijom i tranzicijom trazi sansu u takmicarskim utakmicama.

Ne znam da li pamtiš Branka Stankovića, ali i to je važan deo Zvezdinog nasleđa iz srećnijih vremena

Posted (edited)

^ Mislis da ne bi Dzaja sahranio Krojfovu filosofiju kao Dejo onim lobom '94 ili Bajern onom petardom nedavno? Krojf je prevazidjen...

Edited by MiddleClass
Posted (edited)

Da nije bilo trovanja u Atini i  crvenog kartona Džajiću Zvezda bi bila 3 puta za redom prvak Evrope, a ne Ajax. To je poznato

Edited by levi
Posted (edited)

^ Mislis da ne bi Dzaja sahranio Krojfovu filosofiju kao Dejo onim lobom '94 ili Bajern onom petardom nedavno? Krojf je pregazidjen...

:D

Sad malo ozbiljno. Nekada me zanimalo kako je to Zvezda pukla u Atini, da li je bilo trovanja, namestanja itd, pricao sa nekim igracima (Karasi, Kule)...medjutim, zakljucak je da je Zvezda pored lose domace sezone imala par odlicnih utakmica kod kuce u KES. U finalu sa Ajaksom realno bi bila autsajder, zna to i Dzaja, ali mora stalno sebi da dize spomenik.

Btw, i Karasi i Kule kazu da su u Atini pukli zasluzeno i da su bili skroz pogubljeni.

Edited by Toni Sumaher
Posted (edited)

Ovo deluje prilično dobro u startu...Mrkela će valjda preuzeti i dobar deo Tvorzanovih , pre svega-medijskih,"obaveza" i bilo bi poželjnije da češće istupa umesto ovog idiota. 

Sa Milojevićem sam skroz zadovoljan- nikakav fancy pick,ali skroz solidan trener- nije jebivetar i treninzi mu liče na treninge. Dovoljno za sada.

Sad samo da ne dovedu jedno 15-ak debala...

Edited by Apollo Creed
Posted

Pih. Pravda za latino smekera Karbonea!

Posted

:D

Sad malo ozbiljno. Nekada me zanimalo kako je to Zvezda pukla u Atini, da li je bilo trovanja, namestanja itd, pricao sa nekim igracima (Karasi, Kule)...medjutim, zakljucak je da je Zvezda pored lose domace sezone imala par odlicnih utakmica kod kuce u KES. U finalu sa Ajaksom realno bi bila autsajder, zna to i Dzaja, ali mora stalno sebi da dize spomenik.

Btw, i Karasi i Kule kazu da su u Atini pukli zasluzeno i da su bili skroz pogubljeni.

PREMOTAVANJE: Panatinaikos - Crvena zvezda. Droga, trovanje, Tito ili nešto četvrto?
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...