teacher Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 verovatno će mu dati samo ovog pomoćnog javora i reći da bajke funkcionišu tako u realnom životu
Toni Sumaher Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Za ovakvu raspalu Zvezdu, Milojevic je premija. Ako uspe da spreci Tvorzanovo mesanje u struku, dominirace domacim pasnjacima.
kud u maglu Simoviću Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 milojević je upgrade u odnosu na grofa sad je samo pitanje kako će posložiti 15+ pojačanja koje će mu ultra kop terza dovesti
darkonet Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Dzaja za Vecernje novosti http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:668675-Dzajic-Miljanic-je-sprecio-da-odem-u-Real
Nikodije Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 U neka srecnija vremena bih rekao da ovo nije trener cija filozofija odgovara onome sto zvezda treba da igra, ali danas je ovo mozda i pravi covek na pravom mestu, koji ce uspeti da utegne terzine balvane, i da nekom destrukcijom i tranzicijom trazi sansu u takmicarskim utakmicama.
Toni Sumaher Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Dzaja za Vecernje novosti http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:668675-Dzajic-Miljanic-je-sprecio-da-odem-u-Real Taj crveni karton me još progoni. Sudiju nisam udario, niti sam ga pljunuo, a dobio sam četiri utakmice neigranja. Baš kada sam bio u životnoj formi, a Zvezda bi već tada postala prvak Evrope. I to bez makar male ograde, siguran je Dzaja. A to sto bi igrali protiv Ajaksa sa Neskensom i Krojfom koji je lagano izbacio mocni Seltik u to doba i Atletiko nema veze...
levi Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 U neka srecnija vremena bih rekao da ovo nije trener cija filozofija odgovara onome sto zvezda treba da igra, ali danas je ovo mozda i pravi covek na pravom mestu, koji ce uspeti da utegne terzine balvane, i da nekom destrukcijom i tranzicijom trazi sansu u takmicarskim utakmicama. Ne znam da li pamtiš Branka Stankovića, ali i to je važan deo Zvezdinog nasleđa iz srećnijih vremena
MiddleClass Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 (edited) ^ Mislis da ne bi Dzaja sahranio Krojfovu filosofiju kao Dejo onim lobom '94 ili Bajern onom petardom nedavno? Krojf je prevazidjen... Edited June 5, 2017 by MiddleClass
levi Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 (edited) Da nije bilo trovanja u Atini i crvenog kartona Džajiću Zvezda bi bila 3 puta za redom prvak Evrope, a ne Ajax. To je poznato Edited June 5, 2017 by levi
Toni Sumaher Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 (edited) ^ Mislis da ne bi Dzaja sahranio Krojfovu filosofiju kao Dejo onim lobom '94 ili Bajern onom petardom nedavno? Krojf je pregazidjen... :D Sad malo ozbiljno. Nekada me zanimalo kako je to Zvezda pukla u Atini, da li je bilo trovanja, namestanja itd, pricao sa nekim igracima (Karasi, Kule)...medjutim, zakljucak je da je Zvezda pored lose domace sezone imala par odlicnih utakmica kod kuce u KES. U finalu sa Ajaksom realno bi bila autsajder, zna to i Dzaja, ali mora stalno sebi da dize spomenik. Btw, i Karasi i Kule kazu da su u Atini pukli zasluzeno i da su bili skroz pogubljeni. Edited June 5, 2017 by Toni Sumaher
Apollo Creed Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 (edited) Ovo deluje prilično dobro u startu...Mrkela će valjda preuzeti i dobar deo Tvorzanovih , pre svega-medijskih,"obaveza" i bilo bi poželjnije da češće istupa umesto ovog idiota. Sa Milojevićem sam skroz zadovoljan- nikakav fancy pick,ali skroz solidan trener- nije jebivetar i treninzi mu liče na treninge. Dovoljno za sada. Sad samo da ne dovedu jedno 15-ak debala... Edited June 5, 2017 by Apollo Creed
Constantin Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 :D Sad malo ozbiljno. Nekada me zanimalo kako je to Zvezda pukla u Atini, da li je bilo trovanja, namestanja itd, pricao sa nekim igracima (Karasi, Kule)...medjutim, zakljucak je da je Zvezda pored lose domace sezone imala par odlicnih utakmica kod kuce u KES. U finalu sa Ajaksom realno bi bila autsajder, zna to i Dzaja, ali mora stalno sebi da dize spomenik. Btw, i Karasi i Kule kazu da su u Atini pukli zasluzeno i da su bili skroz pogubljeni. PREMOTAVANJE: Panatinaikos - Crvena zvezda. Droga, trovanje, Tito ili nešto četvrto?
Recommended Posts