Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Verovao ili ne kod nas su postojale neke dve struje(prevaranata) i svasta se desavalo na tim skupstinama ...

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ali je Vodja onda resio problem, postavio Vucelu i sad tece med i mleko...

Posted

Samo sam konstatovao da ce skupstina proci bez veceg uzbudjenja , jer delegate biraju direktno navijaci i da ne postoji mogucnost da neko drugi dobije vecinu a da pre toga nema dil sa najvernijima...

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Posted

Tu se slazem, ali nesto mislim da Terzic nece dobiti potpunu podrsku, posto je mnogo gluposti uradio i toga su svesni i tzv navijaci.

Posted

a kada zik™ saopštava rezultate?

Jos nisu stigli glasovi iz drzave Ilinois.

Posted

Naravno da ce biti Milojevic, posto realnih drugih kandidata nije ni bilo.

Posted

To je tek budalastina, pripreme pocinju u petak, a on sa mladom reprezentacijom... Mozda ce podneti ostavku par dana pre prve utakmice EP... Kako da ne!

Posted

Potpisuje sutra, promocija u 13h.. Milojevica, ne Lalatovica...

Posted

Vladan Milojević danas preuzima kormilo Crvene zvezde. Bivši trener Čukaričkog, Omonije i Panioniosa biće i zvanično promovisan na stadionu Rajko Mitić.

Milojeviću će najbliži saradnici biti kondicioni trener Vlada Janković, sa kojim je radio u Čukaričkom, ali i na Kipru i u Grčkoj, zatim analitičar Nikola Leposavić, a upućen je i zvanični poziv Milošu Veselinoviću, bivšem treneru Radnika i Javora, koji je u proteklom periodu bio pomoćnik Vladimiru Iviću u PAOK-u.

Posted

Kondicioni trener, analitičar, pomoćni Veselinović, ovo nije moja Zvezda

Posted

Ja bih bio zadovoljan samo i kondicionim,ovo je prevazišlo sva moja očekivanja! :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...