Cane Vukic Prebranac Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 Одлично полувријеме у глобалу. Браво момци, тако треба до краја.
pantelia Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 Milic izgibe, steta sto je sa tehnikom na vi. Boaci mu spusta grudima za gol sansu, a on se zalece za njega i sjebava sjajnu akciju. Rikardinjo izgleda bas preplaseno. Ostatak, da cuknem u drvo, odlican. Meni posebno prija neigranje Noja.
Nikodije Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 Rikardinjo i milic najgori, ko bi to ocekivao. Ostalo ok, cak i vujadin. Tri crnca doktori. Samo da ga ne primimo, pa makar i ne dali vise.
levi Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 Samo polako sad u drugom, ne želimo da udjemo u konfuziju Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Toni Sumaher Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 (edited) Teren je stvarno kriminalan. Bas tezak transfer blama. Edited July 27, 2017 by Toni Sumaher
Dimitrije Posted July 27, 2017 Author Posted July 27, 2017 (edited) Steta sto nije 2-0, a moglo je. Sparta se vratila u igru. Sada ce da bude teze. Zvezdina oba krila nemaju ucinka u napadu. Prijatno iznenadjenje je igra "dunstera" Stojkovica. Gledam utakmicu u Pragu; pola utakmice nema signala zbog tehnickih problema u Beogradu. Inace, dvojca reportera prenose i jedan pominje kako je Partizan uspesniji od Zvezde posle raspada SFRJ. Drugi ga prekida i kaze da takve stvari na ovom stadionu ne vole da slusaju. Edited July 27, 2017 by Dimitrije
kralj Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 Baš dobra utakmica. Spartanci se sredili malo, treba nam još jedan blickrig na početku drugog svetskog rata. Imali smo par baš loših poteza u otvaranjima kontri. Plašim se da ćemo poslednjih 20 minuta fizički spasti na nivo Milijaševe sveže krvi. Sent from my iPhone using Tapatalk
Milosh76 Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 Poluvreme nikad brze nije proslo... Mnogo lepo igramo, agresivno, disciplinovano, koncentrisano. Steta za onu sansu Donalda. Napravice Milojevic od Zvezde srpski Atletiko Madrid. Bravo Zvezdo! Istok je skoro pun kao i sever, na zapadu vise od pola, jug mozda 500 ljudi, racunam da ima preko 30.000 ljudi
Nikodije Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 Teren je stvarno kriminalan. Bas tezak transfer blama. Neshvatljivo. Teren imt-a (treceligas) je neporedivo bolji
Toni Sumaher Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 (edited) Poluvreme nikad brze nije proslo... Mnogo lepo igramo, agresivno, disciplinovano, koncentrisano. Steta za onu sansu Donalda. Napravice Milojevic od Zvezde srpski Atletiko Madrid. Bravo Zvezdo! Istok je skoro pun kao i sever, na zapadu vise od pola, jug mozda 500 ljudi, racunam da ima preko 30.000 ljudi Heh, sad vam je Miloje super, a mnogi vasi ovde su ga tovarili, dok su mene moji prozivali sto sam lepo pisao o njemu. Meni uopste nije iznenadjenje ovo sto Milojevic radi sa Zvezdom, posto je za nase uslove odlican takticar. Edited July 27, 2017 by Toni Sumaher
Dimitrije Posted July 27, 2017 Author Posted July 27, 2017 Teren je kriminalan i u poredjenju sa Partizanovim. Gledao sam Mlada Boleslav - Skenderbeg pre ove utakmice; mali stadion, ali teren perfektan.
levi Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 Borhan ne uliva baš poverenje za sada, malo pliva posle centaršuteva Stramaćoni ima lepe specijale iz kornera
kralj Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 Boško bolje da sedi kod kuće i da gleda. Posle ovih stručnih osvrta, teško će on opet u trenere. Sent from my iPhone using Tapatalk
Dimitrije Posted July 27, 2017 Author Posted July 27, 2017 Borhan ne uliva baš poverenje za sada, malo pliva posle centaršuteva Stramaćoni ima lepe specijale iz kornera Tacno za Borjana ali cinise da bar nije linijas.
April Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 Naravno da cu veceras da podrzim CZ, bas kao sto sam to radio i kao dete u medjunarodnim utakmicama. Stvar vaspitanja i kapiranja navijanja. Edit: Crtanje Kosova na Severu, opet ludogorje na tribini. To da digne svoje, a uplasi njoh nema sanse. +1000 Bravo, Toni Uostalom, i ne moraju da razumeju
Recommended Posts