Jump to content

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Featured Replies

Паре нису проблем, пара нема....

Онаквог сте играча испустили а добили сте га по невероватно повољној цени. На зиму ћете морати да дате 500.000+50%

Чека вас велика утакмица?

- Еуфорија је већа него пре. Имамо шансу да се пласирамо у треће коло.– каже млађани Аџић.

:torbica:

Car :D

"Zvezda bi trebalo da igra u sastavu: Borjan – Stojković, Savić, Le Talek, Rodić – Donald, Jovičić, Kanga, Milić, Rikardinjo – Boaći."

Nešto mislim da će ipak Kahriman na gol, a umesto Milića-Ruiz.

Malo zabrinjava to što Boačje nije dao gol već dve utakmice za redom, tj od kad je debitovao Pešić. Slučajnost?

Ako uskoro ponovo ne proradi, mogao bi Terza da ga proda, da ne propadne hajp

i opet rikardinjo levo, iako smo videli da to ne radi. i zasto milic, a ne ruiz, nije mi jasno.

Ništa spec.ne dobijamo ni od Milića, ni od Ruiza, tako da je skoro svejedno. :fantom:

Oprezno,ne želimo konfuziju. :fantom:

Pa to, igraće onaj ko je po Miloju odgovorniji u pomaganju beku

Da je prioritet napad, igrao bi Adžić

Dje ja da gledam mec? Rts ce se samoskremblovati...

Ništa spec.ne dobijamo ni od Milića, ni od Ruiza, tako da je skoro svejedno. :fantom:

Oprezno,ne želimo konfuziju. :fantom:

naravno da je ruiz mnogo bolji od milica, i da nije svejedno ko ce igrati. a ruiz je pride vrlo odgovoran igrac i sto se tice defanzivnih zadataka, tako da ispunjava i taj kriterijum.

Dje ja da gledam mec? Rts ce se samoskremblovati...

Ne navijajte iz Madere Moskve fotelje-dođite u Rupu... :fantom:

Lukovic se penzionisao...pre 3 godine, a danas zvanicno

Novi kapiten danas ce biti Donald ili Savic, jer se ocekuje da Rodic igra od prvog minuta.

Bas da vidimo koliki je upgrade Rodic.

to mozemo biti sigurni na nevidjeno, posebno u defanzivi. doduse, malo mi je cudno da su i on i borjan danas u postavi, a obojica tek stigli pre par dana.

mada i jovicic je igrao cim je stigao.

terza dovodi spremne igrace, a ne ko partizan

I mene zanima. Ako mu centarsut iz skracenog kornera zavrsi u 16m bice pun pogodak.

Edited by MiddleClass

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout