Jump to content
IGNORED

FK Partizan u evropskim takmičenjima 2017/18

Kreator

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

621

• Toni Sumaher

463

• kud u maglu Simoviću

396

• Cash

256

Posted

Dobro poluvreme. Fino smo zatvorili njihovu tranziciju, pokrili Krmencika i lepo drzali zonu u fazi odbrane. Steta za sanse, jedna je morala da se realizuje.

Posted

I ja letimicno gledah, nimalo los Partizan. Prava steta da jedan gol nisu dali.

Posted

ja za ribe i partizan vise nemam kriterijume, pa mi mozda ovo uopste nije lose izgledalo

Posted

i njima je odbrana usporeni film, mogli bi to malo da pojačamo u drugom pol. brzo rade kontru i non stop nam se vrzmaju oko 16 (toliko o sprečavanju tranzicije), mislim da ćemo sigurno jedan primiti. drugim rečima nakantaće nas u drugom.

Posted (edited)
3 minutes ago, MocaVukotic said:

i njima je odbrana usporeni film, mogli bi to malo da pojačamo u drugom pol. brzo rade kontru i non stop nam se vrzmaju oko 16 (toliko o sprečavanju tranzicije), mislim da ćemo sigurno jedan primiti. drugim rečima nakantaće nas u drugom.

Nije bas non-stop, a i to je pre svega zbog slabije defanzivne igre sredine u njihovom pozicionom napadu. Pritom nam nisu napravili sansu. Ova utakmica jos uvek vise zavisi od nas, bojim se fizicke spremnosti ekipe.

Edited by Toni Sumaher
Posted

Mnogo nam nedostaje Zdjelar u sredini da se bije sa česima. Sa njim bih potpisao garantovan prolaz protiv čeha, ovako sam umereni optimista. Ako ne primimo gol do kraja šanse su nam već na 60%, pa makar bilo i 0 - 0.

Posted

Partizan dobar i vrlo gledljiv..Ove kad sam poslednji put gledao protiv neke euro ekipe, bili su zajebani kao kratko cebe, vazda ih drzavsi pod presingom.
U odbrani im.igraju poprilicno matori igraci..moze tu da prodje nesto

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

Posted

Teča mudro postavio, teško da ovi mogu da priprete bez nekog naseg teškog kiksa, mislim da će ući u meč dosta bolje naši mladunci već početkom drugog poluvremena. 

Tambi je odličan, opet odrađuje vrhunski posao, brine me sto jankovića nema nigde. 

Hvala grku što nije dao žuti jevtovicu. 

Posted (edited)

Jbt, Jankovicu....kako ovo iritira....I opet smara sa loptom.

Edited by Toni Sumaher
Posted

"Plzenj u senci Dukle..."

Straja se javlja iz '56...

Posted (edited)

Malopre je, za divno cudo, dao fin pas Urosevicu, ali ovaj baloniraotm....

Glupav zuti Mitrovica, sad mora dobro da se pazi.

Edited by Toni Sumaher
Posted
2 minutes ago, Toni Sumaher said:

Jbt, Jankovicu....kako ovo iritira....I opet smara sa loptom.

mora brže janković da se oslobađa lopte. ovo njegovo pipkanje i driblanje naučno empirijski dokazano da ne vodi nikuda, osim otvaranje kontre protivnika.

ako ovako nastavi neka udje ivanović.