Kreator Posted February 13, 2018 Author Posted February 13, 2018 (edited) Mediji bruje o tome da se zdjelar ipak teže povredio i da je upitan i za revanš. Nazdravlje. Naravno odmah se tu pojavljuje neuništivi Jevtović. Ne razmatra se Radin koji je bolji igrač od njega i koji za razliku od njega, bolje razgrađuje igru protivnika. Mora taj menadžerski igrač pa to ti je. Edited February 13, 2018 by BlackGeorge
MiddleClass Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 Kosovic je za sve te pobrojane Zuka licno!
Kreator Posted February 13, 2018 Author Posted February 13, 2018 (edited) Just now, MiddleClass said: Kosovic je za sve te pobrojane Zuka licno! Kosović zvani "staklenac". Uz najmanji dodir protivničkog igrača pada i razbija se u najsitnije delove. Svileni Crnogorac. Edited February 13, 2018 by BlackGeorge
kud u maglu Simoviću Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 2 hours ago, mozzer said: Sude nasi prijatelji iz Grcke četvrti sudija
kud u maglu Simoviću Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 šta kaže teča kad uđe u taxi - idemo po protivnika
kud u maglu Simoviću Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 malo o čehoslovacima https://www.sportske.net/vest/u-fokusu/viktorija-fudbalski-licej-pavela-vrbe-329930.html
Kreator Posted February 14, 2018 Author Posted February 14, 2018 Evo i drugog poluvremena ove legendarne utakmice:
kud u maglu Simoviću Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 mocart najavljuje mađioničara u startnih 11
kud u maglu Simoviću Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 znači stojković, urošević, mitrović, miletić, vulićević, jevtović, pantić, janković, tošić, suma i tawamba #51 mož da uđe tek kad povedemo. sve bez primljenog gola je dobar rezultat. neka pobedi fudbal prtzn!
Kreator Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 Odlično što će igrati Suma, mada bih bio zadovoljniji da igra umesto Jankovića a ne Ivanovića. Tošić i Janković su veoma slični i nisam siguran da imamo preimućstvo u igri kada igraju zajedno...Demantuje me meč protiv Jangera u Švici ali eto...to je moje mišljenje. By The Way, evo ga i ispravljeni klip drugog poluvremena Partizan - Marsej 1 - 1. Zezazo me nešto program za rezanje pa mi napravio klip sa malim brojem frejmova, tako da je drhtao kao da ima Parkinsonovu bolest. Ispravljeni klip:
kud u maglu Simoviću Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 uopšte nisam siguran da je ivanović bio u opcijama za startera, bar po tečinim izjavama u vreme priprema, a i po njegovim(ivanovićevim). #51 je bio opcija tawambi u napadu, al je teča pametno zaključio da bi to bio preveliki rizik
Recommended Posts