Jump to content

FK Partizan u evropskim takmičenjima 2017/18

Featured Replies

Sude nasi prijatelji iz Grcke

• Author

Mediji bruje o tome da se zdjelar ipak teže povredio i da je upitan i za revanš.

Nazdravlje. 

Naravno odmah se tu pojavljuje neuništivi Jevtović. Ne razmatra se Radin koji je bolji igrač od njega i koji za razliku od njega, bolje razgrađuje igru protivnika.

Mora taj menadžerski igrač pa to ti je.

Edited by BlackGeorge

Kosovic je za sve te pobrojane Zuka licno!

• Author
Just now, MiddleClass said:

Kosovic je za sve te pobrojane Zuka licno!

Kosović zvani "staklenac". Uz najmanji dodir protivničkog igrača pada i razbija se u najsitnije delove. Svileni Crnogorac.

Edited by BlackGeorge

2 hours ago, mozzer said:

Sude nasi prijatelji iz Grcke

četvrti sudija

:wub:

• Author

Reko teca: Mi smo Partizan! Gotovi su.

šta kaže teča kad uđe u taxi

- idemo po protivnika

Dobra hahahh

• Author

Evo i drugog poluvremena ove legendarne utakmice:

mocart najavljuje mađioničara u startnih 11

:Hail:

znači

stojković, urošević, mitrović, miletić, vulićević, jevtović, pantić, janković, tošić, suma i tawamba

#51 mož da uđe tek kad povedemo. sve bez primljenog gola je dobar rezultat. neka pobedi fudbal

prtzn!

• Author

Odlično što će igrati Suma, mada bih bio zadovoljniji da igra umesto Jankovića a ne Ivanovića. Tošić i Janković su veoma slični i nisam siguran da imamo preimućstvo u igri kada igraju zajedno...Demantuje me meč protiv Jangera u Švici ali eto...to je moje mišljenje.

By The Way, evo ga i ispravljeni klip drugog poluvremena Partizan - Marsej 1 - 1. Zezazo me nešto program za rezanje pa mi napravio klip sa malim brojem frejmova, tako da je drhtao kao da ima Parkinsonovu bolest.

Ispravljeni klip:

uopšte nisam siguran da je ivanović bio u opcijama za startera, bar po tečinim izjavama u vreme priprema, a i po njegovim(ivanovićevim). #51 je bio opcija tawambi u napadu, al je teča pametno zaključio da bi to bio preveliki rizik