kud u maglu Simoviću Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 ma dobro, samo kažem da imamo reputaciju. sad, liverpul, kažnjeni su 7 godina za hejsel i posle im se nikad više nije dogodilo ni najmanje sranje u evropi. samo kažem... tu je poenta, a šta se nama sve desilo od rome/mostara na ovamo
twisted Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 čitam vas i zvučite mi veća UEFA nego UEFA. dajte malo pozitivne energije i nade da neće biti nekakvih posebnih kazni. preko televizora nije izgledalo da ima nekakvih posebnih sranja na stadionu, ali znam da režiser mora da eskivira prikazivanje istih.
kud u maglu Simoviću Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 rts režija, pa sreća da smo golove videli brt nema kazne, malo mračimo dok ne saznamo prvog protivnika na proleće :fantom:
Kreator Posted November 26, 2017 Author Posted November 26, 2017 On 5/29/2017 at 4:45 PM, BlackGeorge said: S obzirom da je 19.juna žreb za 2.kolo CL., startujem novi topik posebno za ovu temu. Evo mogućih protivnika u drugom kolu: Samredia, Gruzija Spartaks, Letonija Hibernijans, Malta IFK, Finska New Saints, Vels Dandalk, Irska Linfild, Severna Irska Vikingur, Farska Ostrva Honved, Mađarska Pobednik prvog kruga U ovoj grupi se nalaze i timovi koje ćemo teško dobiti jer to UEFA skoro sigurno neće dozvoliti: Budućnost, Podgorica Vardar, Makedonija Kukeši, Albanija Šampion BiH --------------------------------- Ako prebrodimo nekog od ovih protivnika u 3. odnosno završenom 4. kolu očekuju nas: Seltik Ludogorec Olimpijakos Kopenhagen APOEL Salzburg Bate Borisov Karabag Maribor Legija (trenutno su prvi na tabeli, igra se još jedno kolo) U slučaju da Legija ne bude šampion,ili ekipa Leh koja takođe ima dobar koeficijent, onda bismo već u drugom kolu mogli za protivnika da imamo Jagloniju ili Lehiju, kao nove šampione Poljske. Za sada Legija beži dva boda od ova ostala 3 protivnika, ali u zadnjem kolu se sastaju Legija-Lehija i Jaglonija-Leh. U slučaju da, ne daj bože, ispadnemo u 3. kolu kvalifikacija idemo u zadnje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope gde bismo bili nosioci. Napred Partizan! [attachment=25927:20100928.jpg] Evo napravih i epilog mog započetog topika. :)
Geo Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Zanimljivo bi bilo i videti best-off predvidjanja eminentnih strucnjaka , posebno pred duele u Madjarskoj i protiv Bojsa ...
Geo Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 On 11/24/2017 at 4:18 PM, mlatko said: Ovaj pas Tawambe bi dalo 15% igraca. A pokusalo bi ga 5% fudbalera. On 11/25/2017 at 8:56 AM, April said: Recimo Dragiša Binić ka Pančevu u Minhenu '91. Nema potrebe ici tako daleko, nas Mesi je vec napravio nesto slicno pre koji mesec ...
Mark Rothko Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Posle 13 godina izborili smo proleće u evropskim takmičenjima. - Hajduk to nije uspeo poslednje 23 godine - Zvezda 25 godina - Željezničar 33 godine - Radnički 36 godina - Rijeka 37 godina - Dinamo 47 godina. Gledajući region nismo loši.
Kreator Posted November 26, 2017 Author Posted November 26, 2017 (edited) 55 minutes ago, Geo said: Zanimljivo bi bilo i videti best-off predvidjanja eminentnih strucnjaka , posebno pred duele u Madjarskoj i protiv Bojsa ... Geo..........ovo sam napravio samo zbog tebe, zato što si verovao koliki je majstor Edited November 26, 2017 by BlackGeorge
pbg12345 Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 (edited) 2 hours ago, Mark Rothko said: Posle 13 godina izborili smo proleće u evropskim takmičenjima. - Hajduk to nije uspeo poslednje 23 godine - Zvezda 25 godina - Željezničar 33 godine - Radnički 36 godina - Rijeka 37 godina - Dinamo 47 godina. Gledajući region nismo loši. a ofk 44 godine sad gledam, cetiri puta su docekali prolece u evropi Edited November 26, 2017 by pbg12345
Kreator Posted November 28, 2017 Author Posted November 28, 2017 Marko Janković sređuje Mlade Dečake u 3 čina na HD RTS-u. Uživajte Geo, dođeš mi jedno pivo za ovo.
Kreator Posted November 28, 2017 Author Posted November 28, 2017 Izvinjavam se što potujem uzastopno, ali pošto sam uradio klipove i za Partizan - Skenderbeg, rešio sam i to da postavim ovde, na pripadajućem topiku. Uživajte
ZokiAsov Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Ne igra Tosic sutra, njima ne igra Mbokani i verovatno Vida.
kud u maglu Simoviću Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 baš je njesra što ne možemo da bogoradimo kako će nas odučiti od života nije ovo moj partizan
Kreator Posted December 6, 2017 Author Posted December 6, 2017 Pobedićemo sutra. Nisu bolji od nas. Napred Partizan!
Recommended Posts