Kreator Posted July 13, 2017 Author Posted July 13, 2017 (edited) Zna li neko u koliko sati sutra ujutro određuju te predgrupe? Što se tiče želja, rekoh na prošloj strani Olimpijakos, Seltik ili Ludogorec, ako ne potpiše Suma sutra do 12h. Mada kad bolje razmislim smorio bih se ako bi bio Ludogorec... Po treći put bi bilo stvarno previše. Edited July 14, 2017 by BlackGeorge
theanswer Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Agatonović nagađa, ne vidim kako bi mogao da zna da će nam skloniti Maribor sigurno. Vodi se logikom zbog Zrinjskog, nije nemoguće ali definitivno nije izvesno.
El Patron Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 (edited) Maribor, Bate, Apoel Ovo su moje zelje, ako ne moze niko od njih, onda daj Ludogorec ili Olimpijakos pa sta bude Koliko je ovaj Ludogorec imao srece protiv nas, a i protiv Zvezde, iako su realno bolja ekipa, mislim da je red da ih prodjemo. Tamo nas je zajebao Ivanov jednom, drugi put Trajkovic zbog teske gluposti. Zvezda tamo imala sansu cini mi se za 3-1 ili 3-2 nisam siguran. I naravno glupost Kange isto kao Trajkovic. Imali su vise srece nego pameti, cak sam i zaboravio za sve ove sanse Edited July 14, 2017 by El Patron
Kreator Posted July 14, 2017 Author Posted July 14, 2017 Maribor, Bate, Apoel Ovo su moje zelje, ako ne moze niko od njih, onda daj Ludogorec ili Olimpijakos pa sta bude A Karabatak neće niko? Samo krilca i bataci, eventualno nogice?
Kreator Posted July 14, 2017 Author Posted July 14, 2017 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=iWOv_SAEUBs Što mi poznat ovaj stadion...jel smo tu igrali sa Nefčijem? Edited July 14, 2017 by BlackGeorge
kud u maglu Simoviću Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 oly, karabatak, bugari, salcburg, apoel
Jozef K. Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Qarabag da se radujete. Ostalo je da se borite. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
pantelia Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 oly, karabatak, bugari, salcburg, apoel Ja ne mogu da nadjem ovo na sajtu Uefe, da te nije neko pogresno informisao
mikelazzo Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 (edited) http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2485012.html#/photos/ roup 2SeededOlympiacos (GRE) Hibernians (MLT) - Salzburg (AUT) Žalgiris Vilnius (LTU) - Ludogorets (BUL) APOEL (CYP) - Dudelange (LUX) Qarabağ (AZE) - Samtredia (GEO) Unseeded Partizan (SRB) - Budućnost Podgorica (MNE) Rijeka (CRO) - TNS (WAL) Sheriff (MDA) - Kukësi (ALB) Hapoel Beer-Sheva (ISR) - Honvéd (HUN) Viitorul (ROU) Edited July 14, 2017 by mikelazzo
pantelia Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 oly, karabatak, bugari, salcburg, apoel Olympiacos (GRE) Hibernians (MLT) - Salzburg (AUT) Žalgiris Vilnius (LTU) - Ludogorets (BUL) APOEL (CYP) - Dudelange (LUX) Qarabağ (AZE) - Samtredia (GEO) :ziga:
Godfrey Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Katastrofa podeljeno. Od 5 korektnik protivnika samo je Karabag u nasoj grupi.
Recommended Posts