November 23, 20177 yr Tawamba Pantić Ožegović Cekaj malo, ko je prvo izbacio dva igraca majstorijom i otvorio uopste kontru ?
November 23, 20177 yr da jebe oca kakav gol, kakva akcija! zato mi navijamo za partizan.... a oni ne! :D
November 23, 20177 yr Misli li jos neko da smo kod ovog gola imali srece vise no pameti ? Meni nekako deluje da je ova lopta Ozegovicu dosla "Na jebi ga" Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
November 23, 20177 yr Author Cekaj malo, ko je prvo izbacio dva igraca majstorijom i otvorio uopste kontru ? Janković
November 23, 20177 yr Author Misli li jos neko da smo kod ovog gola imali srece vise no pameti ? Meni nekako deluje da je ova lopta Ozegovicu dosla "Na jebi ga" Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk Koliko još moram da pričam da je njihova odbrana šuplja??? Brate mili, potrebno je samo malo više vere u sebe, možemo i treći da im zabijemo.
November 23, 20177 yr prerano smo dali gol kako sada izdržati 40 min plus ako izjednace imaju bolji medjusobni :(
November 23, 20177 yr Sta radi ova budala od sudije?! Prvo ne svira cist faul nad Panticem pa posle pusta primanej rukom.