Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2017/18

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Mare, probaj sa masturbacijom, zakon za spavanje ;)

????????????????????????????????????????
  • Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Constantin

1144

• Rumpelstiltskin

1000

• MaErAkLoIJA

605

• Dali_man

425

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A treneri su.........????? Mislim da su malo preterali sa ovim brojkama 38 omladica.....taman toliko, da se iz aviona vidi da je ovo providna propaganda...Jbg kad iskustvo stičeš u "žutoj štampi" i glavni adut ti je zvanično saopštenje, a svaki feed back ne želiš......ispadneš smešan. Ja to o autoru teksta na sajtu.

A zna li ko od vas ko to piše na sajtu. Da mu damo malo informacija iz prve ruke
Posted

A zna li ko od vas ko to piše na sajtu. Da mu damo malo informacija iz prve ruke

Neka ženska iz Beograda, objasnio je neko pre nekoliko stranica...

Posted

Neka ženska iz Beograda, objasnio je neko pre nekoliko stranica...

Mame @@ $# to bi bilo kao kad bi ja vodio sajt npr BRODARCU
Posted

Untitled.jpg

Ovakvog ste coveka nasli da napadate, zlikovci !

Posted

Ovakvog ste coveka nasli da napadate, zlikovci !

U ovom tekstu, jedino što je istinito je ono na kraju gde piše Mladen Heleta :D

Posted

Proslo je vreme sema, nerealnih ugovora i uhleb fudbalera ! Bato, ako oces platu, ima da radis. Ako ne doprinosis, nema plata. Kapitalizam je velicanstven. Molim lepo. 

Posted

Proslo je vreme sema, nerealnih ugovora i uhleb fudbalera ! Bato, ako oces platu, ima da radis. Ako ne doprinosis, nema plata. Kapitalizam je velicanstven. Molim lepo. 

Pa jbg...mora se uklapamo sa ostalima u liZi.... :)

Posted

Pa jbg...mora se uklapamo sa ostalima u liZi.... :)

Jedino sto je velicanstveni Ivica slagao do sada ( mozes citati pogresno procenio ) je da su redovi kod Doljevac a ne kod Nais

Posted

Jedino sto je velicanstveni Ivica slagao do sada ( mozes citati pogresno procenio ) je da su redovi kod Doljevac a ne kod Nais

A ovo što su mladi igrači patili zbog "tvrde struje" starijih igrača, svidja i se kako rešeno. Za početak, oteraju Totija  :cry:

Posted

A ovo što su mladi igrači patili zbog "tvrde struje" starijih igrača, svidja i se kako rešeno. Za početak, oteraju Totija  :cry:

Ivica cita temu. Podsetio sam ga na Bulatove pizdarije sa Apostolom. Ispravan rezon. Also, Pakult je procenio da je repstativac bolji veznjak od Totija. Totalno fer od strane strucnog staba. Bolje za Totijevu karijeru probati na drugom mestu i igrati no vratiti se kod Drvceta

Posted

Ivica cita temu. Podsetio sam ga na Bulatove pizdarije sa Apostolom. Ispravan rezon. Also, Pakult je procenio da je repstativac bolji veznjak od Totija. Totalno fer od strane strucnog staba. Bolje za Totijevu karijeru probati na drugom mestu i igrati no vratiti se kod Drvceta

Teško je reći bilo što protiv ovako jakih argumenata....da nam živi ovakav Radnički :)

Posted

Teško je reći bilo što protiv ovako jakih argumenata....da nam živi ovakav Radnički :)

Kad moz da zivi vakva Srbija ce zivi i ovakav Radnicki ! Zivibilipavideli !

Posted

Kad moz da zivi vakva Srbija ce zivi i ovakav Radnicki ! Zivibilipavideli !

Djekna još nije riknula, a ka' će ne znamo....

Otomo za prestonicu...ae

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...