Gradina Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Mare, probaj sa masturbacijom, zakon za spavanje ;)????????????????????????????????????????
Gradina Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 A treneri su.........????? Mislim da su malo preterali sa ovim brojkama 38 omladica.....taman toliko, da se iz aviona vidi da je ovo providna propaganda...Jbg kad iskustvo stičeš u "žutoj štampi" i glavni adut ti je zvanično saopštenje, a svaki feed back ne želiš......ispadneš smešan. Ja to o autoru teksta na sajtu.A zna li ko od vas ko to piše na sajtu. Da mu damo malo informacija iz prve ruke
Constantin Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 A zna li ko od vas ko to piše na sajtu. Da mu damo malo informacija iz prve ruke Neka ženska iz Beograda, objasnio je neko pre nekoliko stranica...
Gradina Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Neka ženska iz Beograda, objasnio je neko pre nekoliko stranica...Mame @@ $# to bi bilo kao kad bi ja vodio sajt npr BRODARCU
Rumpelstiltskin Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Ovakvog ste coveka nasli da napadate, zlikovci !
Constantin Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Ovakvog ste coveka nasli da napadate, zlikovci ! U ovom tekstu, jedino što je istinito je ono na kraju gde piše Mladen Heleta :D
Rumpelstiltskin Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Proslo je vreme sema, nerealnih ugovora i uhleb fudbalera ! Bato, ako oces platu, ima da radis. Ako ne doprinosis, nema plata. Kapitalizam je velicanstven. Molim lepo.
Constantin Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Proslo je vreme sema, nerealnih ugovora i uhleb fudbalera ! Bato, ako oces platu, ima da radis. Ako ne doprinosis, nema plata. Kapitalizam je velicanstven. Molim lepo. Pa jbg...mora se uklapamo sa ostalima u liZi.... :)
Rumpelstiltskin Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Pa jbg...mora se uklapamo sa ostalima u liZi.... :) Jedino sto je velicanstveni Ivica slagao do sada ( mozes citati pogresno procenio ) je da su redovi kod Doljevac a ne kod Nais
Constantin Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Jedino sto je velicanstveni Ivica slagao do sada ( mozes citati pogresno procenio ) je da su redovi kod Doljevac a ne kod Nais A ovo što su mladi igrači patili zbog "tvrde struje" starijih igrača, svidja i se kako rešeno. Za početak, oteraju Totija
Rumpelstiltskin Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 A ovo što su mladi igrači patili zbog "tvrde struje" starijih igrača, svidja i se kako rešeno. Za početak, oteraju Totija Ivica cita temu. Podsetio sam ga na Bulatove pizdarije sa Apostolom. Ispravan rezon. Also, Pakult je procenio da je repstativac bolji veznjak od Totija. Totalno fer od strane strucnog staba. Bolje za Totijevu karijeru probati na drugom mestu i igrati no vratiti se kod Drvceta
Constantin Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Ivica cita temu. Podsetio sam ga na Bulatove pizdarije sa Apostolom. Ispravan rezon. Also, Pakult je procenio da je repstativac bolji veznjak od Totija. Totalno fer od strane strucnog staba. Bolje za Totijevu karijeru probati na drugom mestu i igrati no vratiti se kod Drvceta Teško je reći bilo što protiv ovako jakih argumenata....da nam živi ovakav Radnički :)
Rumpelstiltskin Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Teško je reći bilo što protiv ovako jakih argumenata....da nam živi ovakav Radnički :) Kad moz da zivi vakva Srbija ce zivi i ovakav Radnicki ! Zivibilipavideli !
Constantin Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 Kad moz da zivi vakva Srbija ce zivi i ovakav Radnicki ! Zivibilipavideli ! Djekna još nije riknula, a ka' će ne znamo.... Otomo za prestonicu...ae
Recommended Posts