Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2017/18

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Meni to uz Fosters najbolje pivo, zimiti

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Constantin

1144

• Rumpelstiltskin

1000

• MaErAkLoIJA

605

• Dali_man

425

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Meni to uz Fosters najbolje pivo, zimiti

E jbga. Ono, pilo se i to al c.

bud.jpg

Posted

Recima ti ne mog opisati koliko je to bljutavo.

Jebaga....pa ne bi ga Homer Simpson pio da je takvo :D

Posted

Jebaga....pa ne bi ga Homer Simpson pio da je takvo :D

On je pio Duff. naravno da je odlicno americko, cim ne postoji  :P

Posted

Mene me nisko pivo gadno

Posted

Mene me nisko pivo gadno

Obican Lager, ni manje ni vise od toga.

Posted

On je pio Duff. naravno da je odlicno americko, cim ne postoji  :P

Ne sitničari :)

Posted (edited)

Ako meni gazda da duplo vecu platu u odnosu na nekog klinca, ocekuje da mu radim duplo bolji posao. I zabole ga i za moju formu, i za prezasicenost...

A ako tebi gazda obeca duplo vecu platu a primis kao i taj klinac, nista ???  Da li bi se sekirao za gazdu? "Ne moze neko toliko malo da te plati koliko ti mozes malo da radis" ;) Ne kazem da nije nista primao jer bi se pobunio ali sigurno nije ni koliko mu je obecano.

10 hiljadarki ojra stavis u dzep i zazmuris, em ti to tri, cetri plate, em ih primis...

Edited by MaErAkLoIJA
Posted

Pre otprilike 17 dana je nas sportski rekao da se pregovara sa ozbiljnim pojacanjima i da zbog specificnog prelaznog roka mogu da prodju i tri, cetiri dana da bi doneli odluku a od tada ni jedan potpis. Cekao juce da objave nesto, cekam danas ............

Posted

Pre otprilike 17 dana je nas sportski rekao da se pregovara sa ozbiljnim pojacanjima i da zbog specificnog prelaznog roka mogu da prodju i tri, cetiri dana da bi doneli odluku a od tada ni jedan potpis. Cekao juce da objave nesto, cekam danas ............

Pa objavili mare.....nikad veće inetresovanje za omladinsku školu.

Posted (edited)

Potpisi mene interesuju, ove price za laku noc ne deluju. Umeso da me smire i uspavaju, pocnem da se smejem i rasanim se :D

Edited by MaErAkLoIJA
Posted

Mare, probaj sa masturbacijom, zakon za spavanje ;)

Posted

A ako tebi gazda obeca duplo vecu platu a primis kao i taj klinac, nista ???  Da li bi se sekirao za gazdu? "Ne moze neko toliko malo da te plati koliko ti mozes malo da radis" ;) Ne kazem da nije nista primao jer bi se pobunio ali sigurno nije ni koliko mu je obecano.

10 hiljadarki ojra stavis u dzep i zazmuris, em ti to tri, cetri plate, em ih primis...

Svi oni, na kraju, od kluba naplate sve do zadnjeg dinara, sem ako ne prastaju gazdi sto su ih tukli. UEFA ih stiti bolje nego bilo koji zakon o radu na svetu.

Posted

Laž laž laž. Sto jes jes interes postoji jer te dve generacije igraju kvalitetnu ligu. To ti je to.
Posted

Laž laž laž. Sto jes jes interes postoji jer te dve generacije igraju kvalitetnu ligu. To ti je to.

Конкретно, одазвало се 38 омладинаца и 28 кадета.............

A treneri su.........????? Mislim da su malo preterali sa ovim brojkama 38 omladica.....taman toliko, da se iz aviona vidi da je ovo providna propaganda...Jbg kad iskustvo stičeš u "žutoj štampi" i glavni adut ti je zvanično saopštenje, a svaki feed back ne želiš......ispadneš smešan. Ja to o autoru teksta na sajtu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...