Dali_man Posted July 12, 2017 Author Posted July 12, 2017 (edited) Malo je pao u formi, malo godine, mozda i prezasicenost... Ako meni gazda da duplo vecu platu u odnosu na nekog klinca, ocekuje da mu radim duplo bolji posao. I zabole ga i za moju formu, i za prezasicenost... ali Rados i da je uradio, uradio je to jednom, bar sam ga ja jednom cuo. Podseti me utakmice u kojoj je Apostolovic dao prvenac za Radnicki. Par minuta pre tog gola ga je Rados, iz cista mira, iznapusavao. Zato mi je taj pogodak jedan od najdrazih od kako pratim Radnicki. Ja govorim o mom utisku o njemu nakon provedene 3-4 sezone kod nas Moj utisak je da bi mi sigurno bili bolje plasirani na tabeli da je on radio svoj posao u odbrani onako kako se od njega ocekivalo, tokom cele sezone. Messiju ces naci par situacija koje ti se nece dopasti. Naravno, desi se da igrac u trenutku donese pogresnu odluku, povuce ga lopta, napravi pogresnu procenu, kao Apostolovic onomad ;) Edited July 12, 2017 by Dali_man
Constantin Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Ne znam da li su poceli da se javljaju iz kluba na telefon ali ja ocekujem neki intervju uskoro ;) Jedino ako ga Brada ne napravi...jer mislim da je Obrad otišao ;)
W.F.C. Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 (edited) Nije za pricu ali bilo je gadnih sklanjanja u zadnjih par sezona, posebno protiv vecitih ovde. To je i najveci razlog zbog koga mi je muka od njihovih gostovanja ovde. I nije samo Rados, ali nije za pricanje. Nekad po stavu i drzanju cele ekipe posle 10 min. igre vidljivo bude da nema nista do kraja. Edited July 12, 2017 by W.F.C.
MaErAkLoIJA Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 (edited) Ogromno interesovanje za omladinsku skolu Radnickog! http://fkradnickinis.rs/2017/07/ogromno-interesovanje-za-omladinsku-skolu-radnickog/ Edited July 12, 2017 by MaErAkLoIJA
Constantin Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 (edited) E šege.... :) sad već počinjem da se premišljam ;) Mare,bio si brži Edited July 12, 2017 by Legenda
Gradina Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 E šege.... :) sad već počinjem da se premišljam ;) Mare,bio si brži Neće vodiš dete ????????????????????
Constantin Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Neće vodiš dete Otišlo samo, izgleda. Ne mešam mu se u izbor. On zna gde mu je bolje.
Gradina Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Otišlo samo, izgleda. Ne mešam mu se u izbor. On zna gde mu je bolje.Kod Joce ????????????☺
Captain_Darling Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Да довучемо уз пиво неког спонзора преко баре... https://www.juznevesti.com/Ekonomija/Nisko-pivo-piju-i-u-Americi.sr.html
Dali_man Posted July 13, 2017 Author Posted July 13, 2017 Да довучемо уз пиво неког спонзора преко баре... https://www.juznevesti.com/Ekonomija/Nisko-pivo-piju-i-u-Americi.sr.html Vala kakva su americka piva, ne sumnjam u prodju niskog.
Rumpelstiltskin Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Vala kakva su americka piva, ne sumnjam u prodju niskog. American Bud, king of beers Cel svet obiće, ostade Gazda Topuzić ;)
Dali_man Posted July 13, 2017 Author Posted July 13, 2017 American Bud, king of beers Cel svet obiće, ostade Gazda Topuzić ;) Recima ti ne mog opisati koliko je to bljutavo.
Recommended Posts