martick Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 Neka svi kojima je Radnicki u srcu neka prime moje najiskrenije saucesce!!!!! Ovo je nevidjena bruka,nema dalje!!!!
Goranz Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 Neka svi kojima je Radnicki u srcu neka prime moje najiskrenije saucesce!!!!! Ovo je nevidjena bruka,nema dalje!!!! Nažalost, potpuno si u pravu. Ja sam prelomio i naredne sezone mi ne pada na pamet da idem na Čair.
Rumpelstiltskin Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Džaba aeroplani, džaba sve, ode Recko. Dokurcatoga
Captain_Darling Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 i ja sam za, al sam na glas prokomentarisao pred zenu Какав данак неискуству, каква грешка млађанога Румпела! Јој, јој, јој, шта ће се ово догодити...?!
Filozof manijak Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 'ladno Kaniđa... Je l' zajebavaš ili stvarno vidiš Kaniđu na slici? Zar nije ovo Pirlo?
ackonish Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 FK “Radnički” iskreno poštuje interesovanje medija za izbor našeg novog trenera, ali ovim putem molimo sve da se suzdrže od odbjavljivanja dezinformacija. Juče je održana sednica Upravnog odbora kluba, ali na njoj nije prezentovan novi trener. Glavna tema razgovora članova Upravnog odbora je bila analiza postignutog u proteklom prvenstvu, ali i budući koraci našeg kluba. Trenutno se pregovara sa nekoliko trenera u zemlji i inostranstvu, i onog trenutka kada budu budu završeni javnost će biti obaveštena o išodu. Zamolili bismo medije da ne licitiraju sa imenima navodnih trenera sa kojima se i ne pregovara, pogotovo kada se ima na umu da su članovi stručnog štaba i igrači na zasluženom odmoru do 10. juna. U svakom slučaju, javnost će za 10-ak dana biti obaveštena o rezultatima pregovora i verujemo da će novi trener biti po ukusu kompletnog stručnog štaba i igrača, ali i Meraklija http://fkradnickinis.rs/2017/05/saopstenje-za-javnost-povodom-medijske-licitacije-o-novom-treneru/?lang=lat
Filozof manijak Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 jeste, ovaj levo je Kaniđa... Ah, nisam odmah skontao špicname za Lukasa...
W.F.C. Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Sledece saopstenje ce bude da nas najlepse zamole da se ovde ne bavimo nagadjanjima i insinuacijama u vezi angazovanja novog trenera :)
Recommended Posts