Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2017/18

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Ako nekog zanima, Borjan proglasen za igraca utakmice Costarika vs. Canada 1:1

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Constantin

1144

• Rumpelstiltskin

1000

• MaErAkLoIJA

605

• Dali_man

425

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pitaju ljudi ko su igrači 17,89 i 8....ja ne mogu da gledam klip. Ili odgovorite na fb stranu, ako neko hoće ili ovde.

Posted

89 je darko bulatovic ..... bio

Posted

Pitaju ljudi ko su igrači 17,89 i 8....ja ne mogu da gledam klip. Ili odgovorite na fb stranu, ako neko hoće ili ovde.

Ovaj u dresu Popare je Savanovic, cini mi se. Dao gol, igrao po krilu. Za ostale neznam.

Posted

Ovaj u dresu Popare je Savanovic, cini mi se. Dao gol, igrao po krilu. Za ostale neznam.

Ја бих рекао да је то Аксентијевић, Савановић је ваљда играо у другом само. А играо је по крилу иако је бек јер противник није (како показује снимак) излазиo са своје половине у првом полувремену.

Posted

Ја бих рекао да је то Аксентијевић, Савановић је ваљда играо у другом само. А играо је по крилу иако је бек јер противник није (како показује снимак) излазиo са своје половине у првом полувремену.

Vrlo moguce, u pravu si.

Posted

Једино са сигурношћу могу да кажем да је 8. Аксентијевић. 17. није пријављен за прво полувреме у оном саставу који је изашао после утакмице, а пријављен је мали Лека кога не видим у првом полувремену. 89 мислим да је Савановић, али с обзиром да играча никад нисам гледао уживо не могу да будем сигуран. Не види се лепо на оном снимку који бројеви су постигли голове у другом полувремену, а Савановић је дао два гола.

Posted

8. Aksentijevic, koji inace deluje i ponajbolje na ovom snimku... 17 ja bih rekao Cuckic iz Ofk Bgd-a i koji mi se uopste ne svidja kao igrac, mada je mozda iznapredovao, videcemo...

Posted

U svakoj ekipi Rumpel moras da imas po 2-3 starija igraca koja ce biti autoritet na terenu. Kod nas su to bili Aca kapiten i Rados, a ti igraci moraju ponekad da urade i to sto je Rados Apostolu na Cairu , koji je od nase kontre za 2:1 svojim glupim resenjem omogucio da nas zvezda (koja je tad imala seriju od 234724 utakmica sve pobede) dobije sa 2:1. A to sto mu je on rekao mislio je ceo stadion plus svi igraci ali eto on mu je rekao, i ako je. A sad ovaj mali ako je tolika ribica pa mu treba psiholog nakon toga i sezonu ipo ne moze da se izvadi onda i ne treba da igra fudbal... Cak u tome za sta ga kritikujes on mnogo zaostaje za Ackom kapitenom, nego mu eto mozda manje "lici":) To sto je postao jedan od najplacenijih govori kako je odigrao prethodne 2 sezone za klub, a po mom misljenju odigrao ih je doktorski. E sad on jeste u padu forme, u povecanju godina, i prirodno je da dodju neki mladji na njegovo mesto, ali za sve ove godine u Nisu mu hvala, i kamo srece da smo imali vise takvih...Na Cairu ce od mene uvek imati aplauz, nebitno za kog igra.

E tako, a posto si poceo da pijes opet, Sutjeska subota.. pa pred utakmicu gde hoces moze da se sedne, a posle utakmice po tradiciji u Lionu ;)

Posted (edited)

U svakoj ekipi Rumpel moras da imas po 2-3 starija igraca koja ce biti autoritet na terenu. Kod nas su to bili Aca kapiten i Rados, a ti igraci moraju ponekad da urade i to sto je Rados Apostolu na Cairu , koji je od nase kontre za 2:1 svojim glupim resenjem omogucio da nas zvezda (koja je tad imala seriju od 234724 utakmica sve pobede) dobije sa 2:1. A to sto mu je on rekao mislio je ceo stadion plus svi igraci ali eto on mu je rekao, i ako je. A sad ovaj mali ako je tolika ribica pa mu treba psiholog nakon toga i sezonu ipo ne moze da se izvadi onda i ne treba da igra fudbal... Cak u tome za sta ga kritikujes on mnogo zaostaje za Ackom kapitenom, nego mu eto mozda manje "lici":) To sto je postao jedan od najplacenijih govori kako je odigrao prethodne 2 sezone za klub, a po mom misljenju odigrao ih je doktorski. E sad on jeste u padu forme, u povecanju godina, i prirodno je da dodju neki mladji na njegovo mesto, ali za sve ove godine u Nisu mu hvala, i kamo srece da smo imali vise takvih...Na Cairu ce od mene uvek imati aplauz, nebitno za kog igra.

E tako, a posto si poceo da pijes opet, Sutjeska subota.. pa pred utakmicu gde hoces moze da se sedne, a posle utakmice po tradiciji u Lionu ;)

Izvinjavam se što uskačem, ali ne slažem se. Treba autoritet, ali Radoš to nije. Divljanje, napušavanje i vređanje je nedolično ponašanje, a ne autoritet. On treba da pokuša da ga psihički podigne u toku utakmice, da mu pomogne da izvuče maksimum, a ne da ga dokrajči.

​Stavi sebe u situaciju da te neko izvređa kao poslednjeg i u situaciju da vidiš da je nekome stalo da ti zapravo bolje izgledaš, pa te bodri i hrabri (ne da ti kaže bravo za grešku, nego da ti pomogne da što pre prevaziđeš) , gde bi ti bilo lakše da reaguješ i pokušaš bolje ?

​Na terenu je potreban lider, a ne divljak. 

​Jednostavno ne volim način ponašanja na terenu baš tih igrača koje si naveo.

​Iz svake situacije treba krenuti u analizu, da li je donela više dobrog ili više lošeg, opisivana situacija svakako više lošeg. Takvo ponašanje ni u kom slučaju ne opravdavam.

Edited by Entrenador
Posted

U svakoj ekipi Rumpel moras da imas po 2-3 starija igraca koja ce biti autoritet na terenu. Kod nas su to bili Aca kapiten i Rados, a ti igraci moraju ponekad da urade i to sto je Rados Apostolu na Cairu , koji je od nase kontre za 2:1 svojim glupim resenjem omogucio da nas zvezda (koja je tad imala seriju od 234724 utakmica sve pobede) dobije sa 2:1. A to sto mu je on rekao mislio je ceo stadion plus svi igraci ali eto on mu je rekao, i ako je. A sad ovaj mali ako je tolika ribica pa mu treba psiholog nakon toga i sezonu ipo ne moze da se izvadi onda i ne treba da igra fudbal... Cak u tome za sta ga kritikujes on mnogo zaostaje za Ackom kapitenom, nego mu eto mozda manje "lici" :) To sto je postao jedan od najplacenijih govori kako je odigrao prethodne 2 sezone za klub, a po mom misljenju odigrao ih je doktorski. E sad on jeste u padu forme, u povecanju godina, i prirodno je da dodju neki mladji na njegovo mesto, ali za sve ove godine u Nisu mu hvala, i kamo srece da smo imali vise takvih...Na Cairu ce od mene uvek imati aplauz, nebitno za kog igra.

Ajd da se i ja ubacim malo u ovu raspravu. Ako me nesto secanje ne vara, ti si pominjao da si i sam malo pikao fudbal. Pa mi reci da li bi ti kod ovog gola nesto drugacije odreagovao, u odnosu na Radosa. Recimo probas da ukizas... Na stranu sto Leonardo prima loptu na 20 metra ko da ima cistu poljanu 

https://www.youtube.com/watch?v=WhqukxeFXsI

Uzgred, prema krajnje nezvanicnim ali meni prilicno pouzdanim izvorima sam saznao da su, u pogledu namestanja utakmica, sve nase uprave bile mala deca u odnosu na pojedine igrace. Sad, jbg. da si Terza, Vazura, Dzaja, ne bi davao paru Mrki da pusti utakmucu, recimo...

Ne upirem prste ni u koga, samo kazem...

Posted

Taj jedan Radosev potez prema Apostolovicu je bio stvarno ruzan i prenaglasen. Svi smo se ovde slozili da je preterao. Sa druge strane svakom pukne film i mozda i zbog prevelike zelje za pobedom coveku se omakne. Ne treba suditi zbog tog jednog vikanja i lepiti coveku etiketu. Mislim da mu je to jedan jedini takav veci ispad.

Mozda je to presudilo da Apostolovic ne odigra vise na tom nivou, mozda je i sam bio svestan ali Rados i da je uradio, uradio je to jednom, bar sam ga ja jednom cuo.

Inace odigrao je doktorski i zato smo ga tako i zvali. Ne treba nikoga ispracivati na ruzan nacin jer je to nasa vizitka a ne njegova. Kad se zabavljas sa curom a ona sve najgore o bivsim momcima, znas sta te ceka. Zato palis ujutru iz kreveta dok jos spava :)

E ono trece sto je rekao Rumpel o namestanju, iskreno i ja sam nekoliko puta pa mogu da kazem bio i siguran. Zadnja protiv Pazara na Cairu. Znamo da je kod nas iz Pazara i dosao a znamo da je predvodio bune i da je prvi bio za strajk kada su novci u pitanju. To sam cuo od drugih sa vise strana i moze se svrstati u glasine.

Ipak kao sto rece, "gde ima dima......"  Jedno je istina a to je da to nikada necemo saznati :)

Malo je pao u formi, malo godine, mozda i prezasicenost... Verujem da ce u Surdulici igrati kao kod nas u najbolje dane jer mu vise leze ekipe koje se brane i koje vise igraju na kontre... Ipak se on najbolje snalazi u sesnaesterac kao i Ignjatovic koji je tri puta bolje odigrao u Novom Pazaru.

U svakom slucaju srecno mu bilo !!!

Posted

Ja govorim o mom utisku o njemu nakon provedene 3-4 sezone kod nas, i Messiju ces naci par situacija koje ti se nece dopasti.

Entrenadore, bodris i hrabris nekog 3, 5, 10, 20 utakmica, pa ti dodje nekad i da puknes ako on ponavlja iste gluposti.... Slazem se da ne treba preterivati sa tim, ali je cesto bilo delotvorno, setite se mnogo puta kako je Aca razmrdao ekipu na slican nacin , a Bogami i Rados ponekad...

Posted

Ja govorim o mom utisku o njemu nakon provedene 3-4 sezone kod nas, i Messiju ces naci par situacija koje ti se nece dopasti.

Entrenadore, bodris i hrabris nekog 3, 5, 10, 20 utakmica, pa ti dodje nekad i da puknes ako on ponavlja iste gluposti.... Slazem se da ne treba preterivati sa tim, ali je cesto bilo delotvorno, setite se mnogo puta kako je Aca razmrdao ekipu na slican nacin , a Bogami i Rados ponekad...

​Iskreno, nisam primetio to bodrenje, zato kažem :)

Posted

Kako god ga okretali Rados je davao stabilnost i mirnocu u odbrani. Kakva ce sledeca odbrana biti, videcemo. Nadam se da necemo da prizivamo Radosa da se vrati :)

Dolaskom Aksentijevica imacemo brzu bekovsku liniju koja ce cesce ici napred, posebno zbog promene formacije. Videcemo kako ce izgledati odbrana kada se kompletira ali moram da napomenem da se na snimku utakmice vidi da je Stankovic bar jedno tri, cetiri lopte prodao i to na snimku od 12minuta. Drzim fige za dovodjenje najavljenog levog beka jer pitanje je kako ce Stankovic uci u sezonu. Moze da bude mnogo dobro ali moze i da ne bude...

Raduje me sto najavljuju jos jednog spica i nadam se da ce biti neki malko visociji da imamo i neku raznovrsnost u napadu a i da poboljsamo skok.

Ne znam da li su poceli da se javljaju iz kluba na telefon ali ja ocekujem neki intervju uskoro ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...