Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2017/18

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Haha pre cu odem ja peske nego kum sa kola :)

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Constantin

1144

• Rumpelstiltskin

1000

• MaErAkLoIJA

605

• Dali_man

425

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Posted

Kako stojimo s kalkulacijama posle polufinala kupa  :naughty:....Mislim da smo u malo boljoj poziciji,ali samo pod uslovom da cuka ne pobedi napredak u krusevcu... 

Posted
16 minutes ago, Boki Nis said:

Kako stojimo s kalkulacijama posle polufinala kupa  :naughty:....Mislim da smo u malo boljoj poziciji,ali samo pod uslovom da cuka ne pobedi napredak u krusevcu... 

Ništa nije bolje...ne potcenjuj Neška Debeljana...:naughty:

Posted
29 minutes ago, Boki Nis said:

Mislim da ce lalatova momcad kao feniks, da se,digne iz pepela nakon ispadanja iz kupa i dobije (kupi) zadnje dve utakmice. Mozda postoji promil sanse da ce Carapani da gi pokecaju, al ce zato Vojvodina samo da im se pokloni u zadnjem kolu, ako bude bilo potrebe. Tako da poraz od Spartaka nikako nije opcija.

Moz se Nesko kocoperi kolko oce, u finalu ce igraju protiv Reala, Barselone i oba Mancestera.

Posted

Ne vidim u programskoj semi tv Vojvodina da ima nasa utakmica. Da li se zezate ili ima nekih glasina?

Posted
35 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

Ne vidim u programskoj semi tv Vojvodina da ima nasa utakmica. Da li se zezate ili ima nekih glasina?

bilo, sklonili ... 

Posted
59 minutes ago, Rumpelstiltskin said:

bilo, sklonili ... 

Ni jedna od 15 kamera ?

Dvojka ko vrata ;)

Posted

3 hours ago, MaErAkLoIJA said:

Убачено

Posted

Dzaba im prenos, sudice Obradovic ili Siroki, Mazic mora da odmara nogice ipak... :D:D

Posted
2 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

Dzaba im prenos, sudice Obradovic ili Siroki, Mazic mora da odmara nogice ipak... :D:D

ivica je velicanstven :laugh:

Posted

toncev.jpg

zavrsio ivica s nemci sve

sveee

sveeeeeee

Posted

Sviranje kurcu i dizanje tenzije.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...