Boki Nis Posted May 10, 2018 Posted May 10, 2018 Kako stojimo s kalkulacijama posle polufinala kupa ....Mislim da smo u malo boljoj poziciji,ali samo pod uslovom da cuka ne pobedi napredak u krusevcu...
Constantin Posted May 10, 2018 Posted May 10, 2018 16 minutes ago, Boki Nis said: Kako stojimo s kalkulacijama posle polufinala kupa ....Mislim da smo u malo boljoj poziciji,ali samo pod uslovom da cuka ne pobedi napredak u krusevcu... Ništa nije bolje...ne potcenjuj Neška Debeljana...
Dali_man Posted May 10, 2018 Author Posted May 10, 2018 29 minutes ago, Boki Nis said: Kako stojimo s kalkulacijama posle polufinala kupa ....Mislim da smo u malo boljoj poziciji,ali samo pod uslovom da cuka ne pobedi napredak u krusevcu... Mislim da ce lalatova momcad kao feniks, da se,digne iz pepela nakon ispadanja iz kupa i dobije (kupi) zadnje dve utakmice. Mozda postoji promil sanse da ce Carapani da gi pokecaju, al ce zato Vojvodina samo da im se pokloni u zadnjem kolu, ako bude bilo potrebe. Tako da poraz od Spartaka nikako nije opcija. Moz se Nesko kocoperi kolko oce, u finalu ce igraju protiv Reala, Barselone i oba Mancestera.
MaErAkLoIJA Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 Ne vidim u programskoj semi tv Vojvodina da ima nasa utakmica. Da li se zezate ili ima nekih glasina?
Rumpelstiltskin Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 35 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Ne vidim u programskoj semi tv Vojvodina da ima nasa utakmica. Da li se zezate ili ima nekih glasina? bilo, sklonili ...
Constantin Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 59 minutes ago, Rumpelstiltskin said: bilo, sklonili ... Ni jedna od 15 kamera ? Dvojka ko vrata
Подсемафорска 20 Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 3 hours ago, MaErAkLoIJA said: Ne vidim u programskoj semi tv Vojvodina da ima nasa utakmica. Da li se zezate ili ima nekih glasina? Убачено
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 Dzaba im prenos, sudice Obradovic ili Siroki, Mazic mora da odmara nogice ipak...
Rumpelstiltskin Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 2 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Dzaba im prenos, sudice Obradovic ili Siroki, Mazic mora da odmara nogice ipak... ivica je velicanstven
Recommended Posts