Captain_Darling Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Јашта, Константин, овај вагабунд с Рецка на аватар и ја.
Captain_Darling Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Или то или западна трибина, зајебана ситуација у оба случаја
MaErAkLoIJA Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Nema potrebe da likujemo niti da nekog peckamo. Niti je pobeda viteska niti smo mi za 5 gola kvalitetniji. Vojvodina jeste lose odigrala ali je pitanje da smo bili u obrnutim pozicijama kako bi mi igrali i da li bi uspeli da se razigramo. Ovo nije nikakav pokazatelj naseg realnog kvaliteta. Lepo je najzad videti tecnu igru i lepe akcije, utrcavanja i kontre ali i ako mislim da bi smo dobili i bez sudija ipak sve je ostvareno uz gurku. Tako da sam ja rezervisan. Za Evropu treba kompletna odbrana. Jedan stoper koji odskace po kvalitetu da vodi istu. Aksentijevic kako igra pitanje je da li ce ga neko hteti. Sada je stao skroz u napadu a odbrana mu je slaba od starta. Trebace spic jer Pavce verovatno nece igrati, mada moz da se desi da ga puste da odigra Evropu i da ga uvale negde. Mislim da je dobar igrac ali nema kvalitet za zvezdu. Sredina ako se ne rasproda mislim da nema sta tu mnogo da se menja. Ako iskrsne neko ekstra pojacanje da se dovede ako ne da se promovisu mladi.
Rumpelstiltskin Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 6 hours ago, W.F.C. said: Dali, znao si rezultat prozivaju ga tamo da je u dosluhu sa Ivicom i fudbalerima Vose ... krajnje sumnjiva najava
Dali_man Posted May 6, 2018 Author Posted May 6, 2018 7 hours ago, W.F.C. said: Dali, znao si rezultat 1 hour ago, Rumpelstiltskin said: prozivaju ga tamo da je u dosluhu sa Ivicom i fudbalerima Vose ... krajnje sumnjiva najava Javio mi Toncev Lele sto vido jedan BMW na auto pijac. 2015 god. 2, kubika, nabudzen...
Rumpelstiltskin Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 kolko li će precednik odresi kesu za sledeće kolo, bem li ga ....
Dali_man Posted May 6, 2018 Author Posted May 6, 2018 55 minutes ago, Rumpelstiltskin said: kolko li će precednik odresi kesu za sledeće kolo, bem li ga .... Ce im obeca januarsku platu...
Constantin Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 (edited) Subotičani se na "Rajku" plašili sudije Bojana Nikolića, da ih ne "osakati" za susret sa nama. A šta ako utakmicu u Subotici, između Spartaka i Radničkog, bude on sudio Edited May 6, 2018 by Constantin
Rumpelstiltskin Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 19 minutes ago, Constantin said: Subotičani se na "Rajku" plašili sudije Bojana Nikolića, da ih ne "osakati" za susret sa nama. A šta ako utakmicu u Subotici, između Spartaka i Radničkog, bude on sudio ili npr gospon Piper
Dali_man Posted May 6, 2018 Author Posted May 6, 2018 24 minutes ago, Constantin said: Subotičani se na "Rajku" plašili sudije Bojana Nikolića, da ih ne "osakati" za susret sa nama. A šta ako utakmicu u Subotici, između Spartaka i Radničkog, bude on sudio I da nam sudi penal koji je sudio Zvezdi juce...
Constantin Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 1 minute ago, Rumpelstiltskin said: ili npr gospon Piper Ne znam...Nikolić nam nije sudio već 3 kola, a Spartaku je u poslednjih godinu dana svirao samo jednom i to u Ivanjici. Red je..... Poslednje 4 utakmice, os toga 2 u Nišu, Spartak nas je dobio.....Vreme je...
Constantin Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 1 minute ago, Redrooster said: Da li vreme za prenos....da li ce ga biti? Tog dana igraju Voždovac - Partizan....to je utakmica koja mnogo rešava, tako da verujem da će kamere biti na krovu samousluge.....
Recommended Posts