Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2017/18

Dali_man

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Constantin

1144

• Rumpelstiltskin

1000

• MaErAkLoIJA

605

• Dali_man

425

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne znam sta je krenulo po zlu ali uopste nece da mi postavi link ni kad idem preko ovog dugmenceta link pa ubacim isti niti kad ga prekopiram direkt??? Dje gresim ???

Posted

a b akcija ozbiljna pred penal ... opasan je dragan, opasan

Posted

Da citiram drage mi Lale sa njihovog foruma :plz:

Jaja.thumb.jpg.b640429b5eecf54db33d912e4f23c18e.jpg

Deder @Kec u Nisu ljudi kec uNisu skokni malo do njih i posalji im, u moje ime, pet vrelih erotskih poljubaca :wub:

Jos nakon nase zadnje utakmice u Nisu sam govorio da slabiju ekipu od Vojvodine nisam gledao u ovom prvenstvu i da smo sami krivi sto su nam uzeli bod. Ova utakmica je pokazala da ih je samo ime i status u nasem fudbalu spasao da ne ispadnu iz lige. Veselinovic je govedo neopevano. Kako je samo do pre par kola lepo blagoglagoljio o Nisu i Radnickom kad nas je dobio ovde sa Spartakom.

Recko je neopevani dzukac, al se ne secam kad smo sa ovoliko zara odigrali neku utakmicu "na gol vise". Utisak veceri je napusavanje Recka, valjda Munje, u 88. minutu jer je ovaj mrsio muda kod jednog pokusaja napada Vojvodine. 

Stvarno je steta sto je Toncev ovoliko muljao sa sudijama, trenerima i svim ostalim, jer je ova ekipa pokazala da moze dosta i da smo igrackim kvalitetom u prva tri. Koliko samo malo zdravog, normalnog i, za nase prilike, kvalitetnog fudbala treba da se neke stvari pokrenu na bolje.

Posted

Широк осмех и златан зуб...:s_d:

Posted

Станисављевић и Бабић много озбиљни играчи...

Posted
1 minute ago, Captain_Darling said:

Станисављевић и Бабић много озбиљни играчи...

A i kad zabrljaju, tu su Munja i Noma da kidisu iza njih, stvarno delujemo fino poslozena ekipa trenutno...- kad hocemo da igramo naravno.

Posted
2 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

A i kad zabrljaju, tu su Munja i Noma da kidisu iza njih, stvarno delujemo fino poslozena ekipa trenutno...- kad hocemo da igramo naravno.

Vosa nije merodavna za zakljucak, promaja po odbranu i dalje preozbiljna, prespori smo tu ...

Posted

Остаје да се реши и одбрана, ту смо танки.  Ипак најбитније је да су Тончев и Рецко што дуже у форми...

Posted (edited)
2 minutes ago, Rumpelstiltskin said:

Vosa nije merodavna za zakljucak, promaja po odbranu i dalje preozbiljna, prespori smo tu ...

Mislio sam konkretno na sredinu terena - Munja i Noma a ispred njih Stanisavljevic,Babic i Slavisa Stojanovic deluje dosta fino ... Za odbranu se slazem da je debela promaja u pitanju.  S tim sto uz pomenutu petorku treba naci i nekih pola sata za Cakija po utakmici...

Edited by Kec u Nisu ljudi kec uNisu
Posted
13 minutes ago, Dali_man said:

Da citiram drage mi Lale sa njihovog foruma :plz:

Jaja.thumb.jpg.b640429b5eecf54db33d912e4f23c18e.jpg

Deder @Kec u Nisu ljudi kec uNisu skokni malo do njih i posalji im, u moje ime, pet vrelih erotskih poljubaca :wub:

Jos nakon nase zadnje utakmice u Nisu sam govorio da slabiju ekipu od Vojvodine nisam gledao u ovom prvenstvu i da smo sami krivi sto su nam uzeli bod. Ova utakmica je pokazala da ih je samo ime i status u nasem fudbalu spasao da ne ispadnu iz lige. Veselinovic je govedo neopevano. Kako je samo do pre par kola lepo blagoglagoljio o Nisu i Radnickom kad nas je dobio ovde sa Spartakom.

Ma ok su likovi Lale, tj velika vecina njih..necemo sad da ih diramo , imaju svojih problema:) 

A i mi svoje, eto dotakosmo se odbrane...najslabiji deo tima trenutno sigurno, a za sledecu sezonu ostajemo bez Subica i Aksentijevica, znaci trazice se dva beka, plus od stopera Simunovica, Miladina i Mijailovica tesko da ce neko biti starter ako zelimo neki boljitak pozadi, nezgodacija u najavi..

Posted

Занимљивост са трибине, један господин помену да је на дан Титове смрти (04.05.1980) Раднички добио Војводину истим резултатом као и данас. Данас 05.05 5:0...

Posted
16 minutes ago, Captain_Darling said:

Занимљивост са трибине, један господин помену да је на дан Титове смрти (04.05.1980) Раднички добио Војводину истим резултатом као и данас. Данас 05.05 5:0...

I ti si ga cuo znaci :D

Da nisi mozda imao tu cast da budes sa Constantinom u drustvu?;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...