Constantin Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Just now, Rumpelstiltskin said: kad vidim koji sve buljasi protestuju, ex ds, g17, ldp sprocu drzavizacije konstantina, e pa muda dragi gledatelji, mene me ne ce vidite tu ... pa makar ga bugarima poklonili A odakle gi poznaješ svija tija...?
Rumpelstiltskin Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Just now, Legenda said: A odakle gi poznaješ svija tija...? iz vremena na revoluciju na prelazu iz proslog u ovaj milenij
Constantin Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 2 minutes ago, Rumpelstiltskin said: iz vremena na revoluciju na prelazu iz proslog u ovaj milenij Aha...kad smo lupali u kante po ono pičojle, a ovi u prestonicu se zajebavali, a sad oće da nam oproste što na biju....?
Rumpelstiltskin Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 1 minute ago, Legenda said: Aha...kad smo lupali u kante po ono pičojle, a ovi u prestonicu se zajebavali, a sad oće da nam oproste što na biju....? odosmo u spam .........
Boki Nis Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 kad vidim koji sve buljasi protestuju, ex ds, g17, ldp sprocu drzavizacije konstantina, e pa muda dragi gledatelji, mene me ne ce vidite tu ... pa makar ga bugarima pokloniliBate i ja toj tedo da kažem... 🤢Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Boki Nis Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 kad vidim koji sve buljasi protestuju, ex ds, g17, ldp sprocu drzavizacije konstantina, e pa muda dragi gledatelji, mene me ne ce vidite tu ... pa makar ga bugarima pokloniliBate i ja toj tedo da kažem... 🤢Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Constantin Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 12 minutes ago, Rumpelstiltskin said: mnogo razvlacenje po mediji ....... mnogo DA be...neki avatari, ovamo-onamo...
Captain_Darling Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Морам се сложити са Рецком, Цаки и Субић су баш били слаби. За Павкова не могу да будем начисто, није нешто ни био упошљаван...
Rumpelstiltskin Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 off al mozda i nije konacno jedan kasvetan, celishodan i osvetljavajuci text spram konstantina ... ne ovog naseg bucka, nego onog u nr jovic https://tangosix.rs/2018/04/04/vucic-potvrdio-ogranicenje-vansija-za-konstantin-veliki-sukob-unutar-niskog-sns-sta-se-krije-iza-preuzimanja-aerodroma-od-strane-drzave/
Recommended Posts