Constantin Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 (edited) Istočno naprednjačko carstvo. Nametnuto iz pashaluka....to ćemo lako da otresemo. Edited June 7, 2017 by Legenda
Constantin Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 (edited) Srpski Glibao? Lepa reklama. Kažem ti sve imamo...igraćemo i mi večiti derbi sa Ludogorecom. A kad ojačamo, kao država, velike derbije kao nekad, sa Vardarom i bratskom Podgoricom. Šteta je što ćemo se retko sretati u Evropi. Vi ćete ispadati još u predkolima....ako vas ne ugase do tada. ;) Edited June 7, 2017 by Legenda
Goranz Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 velike derbije kao nekad, sa Lemindom i Jastrepcem. Slažem se, institucija južnog El Klasika mora da se vrati.
Apollo Creed Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Upražnjeno mesto trenera na klupi Radničkog iz Niša mogao bi da popuni Ratko Dostanić, piše „Sport“! Pregovori bivšeg trenera Crvene zvezde sa upravom Nišlija su u toku i dogovor dve strane je vrlo blizu. Ratko Dostanić je sa velikim uspehom trenirao više srpskih klubova ( Smederevo, Obilić, Bežanija...), kao i brojne grčke, bugarske i afričke timove. Nema sumnje da će u trofejnom stručnjaku Nišlije dobiti ambicioznog trenera na duže staze.
Constantin Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Pošto sam ja fudbalski nepismen i ne znam da Srpski El Klasiko već postoji, i već se igra, molio bih da mi pojasniš o čemu se radi. Tačno i odigran je po 50. jubilarni put ....evo i reklame, najave na sajtu FK Napredak iz Kruševca.
Captain_Darling Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Srecom cete uskoro sa Presevskom dolinom za Kosovo pa ce vam Pristina biti prestonica. Изгледа се неко жестоко преценио када је себи креирао ник за форум...
Rumpelstiltskin Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Smanjuje se broj delegata u skupstini na inicijativu Frozen predsednika. Verovatno to znaci vecu kontrolu... Ako ludite zbog trenera, cek da vidite igrace... Il zbori il umukni, sta ti znaci ovaj post ?!
W.F.C. Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 http://www.realsanisave.com/content/ni%C5%A1-svetski-centar-fudbala
Jedan je Real Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 http://www.butasport.rs/fudbal/radnicki-otima-vosi-ivkovica/ - Evo kad su igraci u pitanju neke spekulacije Ivković je 1996. godište, ima preko 190 cm i igra u napadu. Za visinu je jako dobar dribler. Ponikao je u Kolubari, a igrao je još u Slobodi i Bežaniji
Rumpelstiltskin Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Buta bese jedan od pouzdanijih izvora, ako me sećanje ne vara .....
Constantin Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Buta bese jedan od pouzdanijih izvora, ako me sećanje ne vara ..... Promoteri navijačkih tuča, uglavnom.
Rumpelstiltskin Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Koliko li su nudili Mimi kad ih je odbio ? ??
Recommended Posts