Матрикс Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Matriks: Valter Zenga? Исто велико фудбалско име. Не знам шта да кажем. Баш ми је безвезе ово довођење страних тренера. Ето и за Ђуричића, ако ништа друго, ради човек са младим талентованим играчима па би сигурно био неко подобан за нас и тако даље, мада и њега не познајем као тренера. Ај ће видимо, да сачекамо још то мало времена... Вест од пре две недеље. http://www.mozzartsport.com/vesti/austrijanci-pusu-peter-pakult-preuzima-vojvodinu/168348
MaErAkLoIJA Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Kosoric zelja Vojvodine?!?!?! Jos jedan moj predlog u moru igraca koga je vrbovala Vojvodina:) http://www.butasport.rs/fudbal/bivsi-napadac-olimpijakosa-ponuden-vojvodini-zelje-kosoric-i-radakovic-video/
Матрикс Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Kosoric zelja Vojvodine?!?!?! Jos jedan moj predlog u moru igraca koga je vrbovala Vojvodina:) http://www.butasport.rs/fudbal/bivsi-napadac-olimpijakosa-ponuden-vojvodini-zelje-kosoric-i-radakovic-video/ Си видео да су одустали од Мулића, је л се тако беше презива онај високи нападач?
W.F.C. Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Zenga je vise imao dobar tim, mozda poslednji solidan Zvezdin tim, nego sto je neki trener, nije nista posebno ni posle napravio. To je bio trend da se dovode poznati bivsi igraci za trenere, Mateus, Zenga. Ja sam za niskog trenera, mladjeg, koji bi bio odgovoran, radio na duze i sto manje ucestvovao u namestanju i guranju igraca preko veze. Ali vise od izbora trenera me zanima sa koji spin ce krene uprava sad kad se zavrsi leganje. Ako bude dupla kruna, Evropa itd. bice bas bezveze. Klub bi trebao da se ponasa realno i u skladu sa situacijom u kojoj se nalazi. Ko zna, posto je misterija, mozda je Toncev postavljen da pripremi eventualnu privatizaciju, sam kupi klub ili odradi za nekog svog. Videcemo, jedno je sigurno, a to je da nece smeti niko da se igra sudbinom Radnickog.
MaErAkLoIJA Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Си видео да су одустали од Мулића, је л се тако беше презива онај високи нападач?Mulic odustao od njih :)
fetboj Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Videcemo, jedno je sigurno, a to je da nece smeti niko da se igra sudbinom Radnickog. Ko ce to da im zabrani? Mogu da rade sta god hoce...
Constantin Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Tek sad vidimo koju su štetu napravili "teranjem" Rastavca....
MaErAkLoIJA Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Tek sad vidimo koju su štetu napravili "teranjem" Rastavca....Problem je sto oni ne vide...
Constantin Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Problem je sto oni ne vide... Što ne žele da vide, izgleda...
Constantin Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 (edited) Maslać slobodan...kad nebi tražio pare i platu...da ga uzNemo.... ;) Edited June 6, 2017 by Legenda
ackonish Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Smanjuje se broj delegata u skupstini na inicijativu Frozen predsednika. Verovatno to znaci vecu kontrolu... Ako ludite zbog trenera, cek da vidite igrace...
Apollo Creed Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 profesor doktor...koji jedino može da igra Nišu...
Recommended Posts