Rumpelstiltskin Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Ima ohrabrujucu statistiku. Pravda za Recka !
Матрикс Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Не могу баш да разумем зашто се запело за странцем и шта то странац може да донесе што не може наш човек. Сем Матеуса, који је велико фудбалско име, ја нешто не памтим да је неки страни тренер имао резултате у домаћим клубовима, не мислим само на фудбал, а можда и грешим.
ackonish Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 (edited) Mislim da će od ovog dobijemo samo BEČKU ŠNICLU! :D Na kraju ima da bude trener koji je još na početku bio najlogičniji izbor, Milan Đumi Đuričić. Ovi će pustiti priču, eto, tražili smo trenera po celoj Evropi, ali ovaj je najbolji i to je to. Matriks: Valter Zenga? Edited June 6, 2017 by ackonish
Constantin Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Mislim da će od ovog dobijemo samo BEČKU ŠNICLU! :D Na kraju ima da bude trener koji je još na početku bio najlogičniji izbor, Milan Đumi Đuričić. Ovi će pustiti priču, eto, tražili smo trenera po celoj Evropi, ali ovaj je najbolji i to je to. Matriks: Valter Zenga? Ja sam protiv Djumija.....čisto zbog zapisnik.
Constantin Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Mislim da će od ovog dobijemo samo BEČKU ŠNICLU! :D Nemoj samo da bude KARADJORDJEVA....
Rumpelstiltskin Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Ovo prerasta u telenovelu tipa Stefan Ilic zimus ....
Constantin Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Ovo prerasta u telenovelu tipa Stefan Ilic zimus .... Možda i nije loše da trener bude stranac. Neće razume ništa penzosi sa Zapada :D
MaErAkLoIJA Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 (edited) Ljudi uopste mi se ovo ne svidja... Neka objasni neko Toncevu da Radnicki nije njegov privatni klub. Za to mora da dodje sa mnogo para i da ih ulozi tj potrosi. Do tada sa mahanjem neke sitne love moze da bude predsednik kao i svi pre njega. Ako tu sitnu lovu ulozi, moze da bude uspesan predsednik ali nema pravo da rusi nista sto su drugi sa mukom gradili. Ovo sa trenerima je opsta smejurija. Ja cu opet da pitam, sa kojim ciljem i smislom se biraju istroseni treneri kojima su karijere odavno krenule silaznom putanjom??? Edited June 6, 2017 by MaErAkLoIJA
Матрикс Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Uprava niškog Radničkog danas bi mogla da izađe u javnost sa imenom trenera koji će da zauzme poziciju šefa stručnog štaba. https://www.kurir.rs/sport/fudbal/2859715/slatke-brige-trojica-trenera-u-igri-za-radnicki
MaErAkLoIJA Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 (edited) Mislim da je bolje resenje od ove trojice cak i Piskavac. Da ne pominjem imena koja smo prizeljkivali, koja su bolja od ovih a mnogi su par puta jeftiniji... Od ove trojice birao bih naseg coveka posebno jer poznaje domace mlade igrace... Edited June 6, 2017 by MaErAkLoIJA
Recommended Posts