martick Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Fali jos par top pojacanja,realno Vosa i Cuka su jaci trenutno!
Rumpelstiltskin Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Al duva promaja kod brata Sube, majko moja ... Aksentije nas je u defanzivi vec na to naviko
Dali_man Posted February 5, 2018 Author Posted February 5, 2018 http://mondo.rs/a1079051/Kolumne/Nesa-Petrovic/Nenad-Lalatovic-MONDO-intervju.html Ovolki intervju a ni da nas pomene...e moj ti...ccc...
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 12 hours ago, martick said: Fali jos par top pojacanja,realno Vosa i Cuka su jaci trenutno! Ocekujem Pavkova, Saleta Marjanovica i jos jedno sto ti rece top pojacanje...i mislim da je realno da tako bude, pa onda da se hvatamo sa pomenutima za guse i da vidimo gde smo!
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 11 hours ago, Rumpelstiltskin said: Al duva promaja kod brata Sube, majko moja ... Aksentije nas je u defanzivi vec na to naviko Ma aj sto duva kod njih dvojice, nego i Simunovic luta ko guska u magli... Ispade Rados i najbolji po snimku... s tim sto se tice odbrane , mislim da je Miladinovic najvise pokazao u jesenjem delu i da bi bilo glupo da bude rezerva.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 20 minutes ago, Redrooster said: Pa rados ce bude joker...lapo lapo Mislim da ga Dmitrovic vidi kao "stub" odbrane...
Rumpelstiltskin Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 32 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Mislim da ga Dmitrovic vidi kao "stub" odbrane... e onda, domoega ...
MaErAkLoIJA Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Ako dodje Marjanovic i Pavkov koga vidite u startnu ko kao rezerva a ko ce da bude treca opcija? Miladinovic ubedljivo najbolji stoper i jedini koga bi mogli da prodamo za vece pare. Steta bi bilo da ne startuje. Valjda su toga i u klubu svesni? Rados pouzdana zamena ili eventualno umesto Simunovica ali ipak ne bih. Znaju svi koliko treba za uigravanje odbrane i verujem da su malo isforsirali Radosa jer se ova dvojica poznaju.
Constantin Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Vidim, dobar deo vas računa na Marjanovića....odakle vam to ?
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 37 minutes ago, Legenda said: Vidim, dobar deo vas računa na Marjanovića....odakle vam to ? Kratimo vreme do Backe
Constantin Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 43 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Kratimo vreme do Backe Dobro0 je da niste počeli da "dovodite" i ove sezone Mrdakovića
Rumpelstiltskin Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Rados i Toncev ... Sta li se iscudjujete ...
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 9 minutes ago, Legenda said: Dobro0 je da niste počeli da "dovodite" i ove sezone Mrdakovića Tesko, potpisao vec za broj 6
Med Livadski Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Ko ce da nam bude trener "zvanicno"? Drug Boban nema PRO licencu.
Recommended Posts