Dali_man Posted September 7, 2017 Author Posted September 7, 2017 (edited) Bolje mlad momak željan dokazivanja nego neki cika Stepi, cika Beki, cika ..... ... Edited September 7, 2017 by Dali_man
Dali_man Posted September 7, 2017 Author Posted September 7, 2017 Bolje mlad momak željan dokazivanja nego neki cika Stepi, cika Beki, cika ..... Htedoh reci, bolje jedno mlako pivo nego cetri ladna...
Dali_man Posted September 7, 2017 Author Posted September 7, 2017 Bolje mlad momak željan dokazivanja nego neki cika Stepi, cika Beki, cika ..... Htedoh reci, bolje jedno mlako pivo nego cetri ladna...
Rumpelstiltskin Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Htedoh reci, bolje jedno mlako pivo nego cetri ladna... ne poznavam gospodina ... aj da vidimo do sredine decembra koe ce napravi
Redrooster Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Evo vec subota dan da vidimo dal smo gletavi....ili nece vidimo.
Rumpelstiltskin Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Evo vec subota dan da vidimo dal smo gletavi....ili nece vidimo. nece vidimo
Rumpelstiltskin Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Aj ce vidimo sta ce vidimo. mi nece vidimo a oni sto ce vide ako se sete na dan bezbednosti, setili se ...
Dali_man Posted September 7, 2017 Author Posted September 7, 2017 Ako sam ja dobro skont'o, glavni trener nema A licencu, nema uopste iskustva sa seniorskim klubovima, ni kao glavni, ni kao pomocni trener, dok mu pomocnik ima i jedno i drugo?
MaErAkLoIJA Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 (edited) Ako sam ja dobro skont'o, glavni trener nema A licencu, nema uopste iskustva sa seniorskim klubovima, ni kao glavni, ni kao pomocni trener, dok mu pomocnik ima i jedno i drugo? Tako je... Da pogodimo jos jednog Rastavca u ovako kratkom vremenu je teze nego izaci loto. Mene brine taj nedostatak iskustva u seniorskom fudbalu i prevelika ambicija. Imamo odlican tim sad po dolasku Raspopovica i Miladinovica i dati ga na upravljanje bukvalno amateru. Moze to i lepo da prodje ali moze skroz i da razjebe tim. Pitanje je kako ce uspostaviti autoritet nad jednim Cakijem, Arsom, Aksentijevicem i slicnim njima. Pakult i zbog godina i zbog igrackih a i trenerskih dana imao adute da uspostavi autoritet. Rastavac zbog velikog znanja je mogao da se nametne bilo kome. Secam se kad nas je vodio Antonijevic u tada drugu ligu, sadasnja prva. Pa se posvadjao sa pola tima jer nije znao kako da nametne autoritet ili tacnije nije imao adute. Videcemo. Pozeleo sam srecu coveku i stvarno se nadam da se nije prerano upustio u ove vode jer bi to i za njega verovatno znacilo trenersko samoubistvo. Ima kao sto rekoh dobar tim i dva laka duela ako zezne jedan mislim da je bivsi. Navijaci samo cekaju kiks pa bio on i nereseno u gostima da vicu uprava napolje. To se videlo protiv Radnika. Da ne duzim ali stvarno ne mogu da verujem kakve debilne poteze vuce uprava i kako sami sebi podmecu nogu. Sigurno za klub nije lose da iza njega stoji predsednik saveza, to nikad nije bilo kod nas. Dobro smo se i pojacali i imamo najaci tim u zadnjih dvadeset godina. Mozda u perspektivi ovaj tim i nas klub zaista mnogo profitiraju od ove politike ali sa druge strane toliko nerazumnih poteza okrenutih direktno prema navijacima i ljudima koji vole klub i koji trebaju da budu dvanaesti igrac, to takodje nikad nije bilo. Edited September 7, 2017 by MaErAkLoIJA
Rumpelstiltskin Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Novi trener je ozbiljna sansa onaj raspali kovacevic da se posalje na kaljenje u Cara ...
Матрикс Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Ако смо стварно, тренера без дана тренирања сениорске екипе, изабрали пре Милоша Веселиновића онда јбг... http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/53152/jevic-hvala-toncevu
Recommended Posts