twisted Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/50131/partizan-protiv-cska-predstavio-novi-dres-na-grudima-mts Meni se ne sviđaju ovi novi dresovi. Kao da navijamo za mts a ne za Partizan. odvratni dresovi za medalju. nadam se da ih neće nositi u važnim utakmicama. reče neko: zar za 1.200.000€ nema nijedan drugi igrač u evropi koji bi nam odgovarao!? pa naravno da ima, samo nema ko da ga nađe!
Geo Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 (edited) Znaci ako bi taj kojim slucajem stvarno dosao , Leo bi isao ne levo krilo(mislim pre nego sto ode), a zalutali decko mu pere dres i vraca prestizni broj ? Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока Edited July 2, 2017 by Geo
Constantin Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Iskoristite ljudi ovu kreativnost da je ne prosipa uzalud.. Nek moderacija otvori topik "Gradina - Zabranjeni", pa da može da piše na miru. Bez potrebe brukate F Kradnički. Gromoglasna reklama ali teško da ćeš se omrsiti tom izjavom da imaš kandidu. Doduše, možda neki navijač Radničkog u očaju zbog lošeg prelaznog roka reši da bar njemu nešto pređe. Nema šta, za vas Meraklije smisao za humor je ono što je za Radnički izlazak u Evropu: neostvaren san. Eto vidiš, Bizetiću, ni Meraklije ne cene tvoj szh.
Goranz Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Mislio sam da ćeš u ovim kriznim vremenima po niškog prvoligaša da stražariš ispred klupskih prostorija i sprečavaš da Tončev iz istih budzašto rasproda 386-ice i Simfonije EI Niš... a ti gubiš vreme po forumu.
kud u maglu Simoviću Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Bicikli i stikleto nam trebaumiranje u lepoti
El Patron Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 I Rusi se cude u komentarima potezima Kljajica i Celavog
ToniAdams Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 jbt ovo je sranje, svakako nam treba jedan takav kog niko ne moze da isprati jer ni sam ne zna sta zeli
Geo Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Ovo 1,61m je u kopackama ili bez njih ? Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Apollo Creed Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 http://scsport.ba/miodrag-jesic-preuzeo-prvoligasa-iz-saudijske-arabije/
Geo Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 (edited) Arapi su vise za vasu temu, a i jesinu sliku (kao trenera)bio bi red da drzite u trofejnoj sali ... Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока Edited July 2, 2017 by Geo
Redoran Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Ješa bi trebalo da proveri da li vehabitski zakoni dozvoljavaju one njegove košulje, bio bi bedak da postane prvi fudbalski radnik koji je dobio 100 udaraca bičem.
Recommended Posts