Kreator Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 (edited) jel istekao ultimatum slovanu tj sumi? Ma jok. I dalje pregovaraju, razgovaraju...smaraće nas do kraja prelaznog roka i onda će da dovedu nekog bezveznjaka da zamažu javnost sa uzvikom: "evo vam desetka". to se nekako nazire iz ovog članka: http://mondo.rs/a1021204/Sport/Fudbal/FK-Partizan-i-Sejduba-Suma-transfer-koji-se-ceka.html ponovo neko "ivanić" zajebavanje. Ako zanemarimo ovih 60 minuta što su igrali rezervisti i koncentrišemo se na ove koji bi trebalo da igraju u prvom timu, mene iskreno osim golmana zabrinjava i stari miletić. Trebalo bi i levog beka da nabavimo. Raduje dobra igra Leonarda koji je opet pokazao klasu. Edited July 1, 2017 by BlackGeorge
Goranz Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Pa mi realno i ne možemo da dovodimo strance kada imamo punu Biljardu Crnogoraca u timu.
pbg12345 Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Ma jok. I dalje pregovaraju, razgovaraju...smaraće nas do kraja prelaznog roka i onda će da dovedu nekog bezveznjaka da zamažu javnost sa uzvikom: "evo vam desetka". to se nekako nazire iz ovog članka: http://mondo.rs/a1021204/Sport/Fudbal/FK-Partizan-i-Sejduba-Suma-transfer-koji-se-ceka.html ponovo neko "ivanić" zajebavanje. Ako zanemarimo ovih 60 minuta što su igrali rezervisti i koncentrišemo se na ove koji bi trebalo da igraju u prvom timu, mene iskreno osim golmana zabrinjava i stari miletić. Trebalo bi i levog beka da nabavimo. Raduje dobra igra Leonarda koji je opet pokazao klasu. jel ispratio neko nesto od njega u belorusiji? on je u vojvodini delovao prilicno ozbiljno
Kreator Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Pa mi realno i ne možemo da dovodimo strance kada imamo punu Biljardu Crnogoraca u timu. ali svi ti crnogorci imaju i naš pasoš.
kud u maglu Simoviću Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Ma jok. I dalje pregovaraju, razgovaraju...smaraće nas do kraja prelaznog roka i onda će da dovedu nekog bezveznjaka da zamažu javnost sa uzvikom: "evo vam desetka". pa lijunardo i nije baš bezveznjak, ne bih imao ništa protiv da i ove sezone potpišemo nekog takvog
Kreator Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 (edited) pa lijunardo i nije baš bezveznjak, ne bih imao ništa protiv da i ove sezone potpišemo nekog takvog leonardo je sa evertonom i đurđevićem najbolji igrač partizana. bezveznjak i leo ne idu nikada zajedno u rečenicu. mislio sam više na "smirivanje javnosti" posle preteranog hajpa oko sume, na kraju prelaznog roka dovedu recimo nekog novog "kosovića". čisto da kažu "eto doveli smo njega, nismo uspeli sumu." Edited July 1, 2017 by BlackGeorge
kud u maglu Simoviću Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 pa i leonardo je došao, ne kao zamena sumi, ali kao opcija kada smo izvisili za sumu no, neka se loženje nastavi žurnal tvrdi da je naš, već od ponedeljka http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/50133/suma-pred-vratima-humske-dolazi-mozda-vec-u-ponedeljak
El Patron Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 (edited) Suma je licno odgovorio nekom liku preko instagrama da ce se do ponedeljka znati vise. Smaraju tamo kao ludi, ako nema 300-400 komentara na jednoj slici da dodje u Partizan, a slicno rade i navijaci Al Aina kod Leonarda Edited July 1, 2017 by El Patron
El Patron Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 On hoce u Partizan, valjda su sve i dogovorili sa njim, ali je danas komentator rekao da Slovaci traze 500.000 vise nego sto nudi Partizan, ispada da su ponudili milion. Ko nas jebe kad su dali Damnjanovica za dzabe Slovanu :D
Kreator Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 On hoce u Partizan, valjda su sve i dogovorili sa njim, ali je danas komentator rekao da Slovaci traze 500.000 vise nego sto nudi Partizan, ispada da su ponudili milion. Ko nas jebe kad su dali Damnjanovica za dzabe Slovanu :D Da li se zna zašto smo dali za džabe tog klinca Damjanovića? Čija je to briljantnost uma, kome zaslužujemo zahvalnost i iz kog razloga?
Kreator Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/50131/partizan-protiv-cska-predstavio-novi-dres-na-grudima-mts Meni se ne sviđaju ovi novi dresovi. Kao da navijamo za mts a ne za Partizan.
kud u maglu Simoviću Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 dres je retko odvratan. kao i svaki nike-ov
Azdaja Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Da li se zna zašto smo dali za džabe tog klinca Damjanovića? Čija je to briljantnost uma, kome zaslužujemo zahvalnost i iz kog razloga? Gužva na poziciji, nisu ga videli kao startera, a navodno i posledicno dobri odnosi. Meni je teško pao gubitak mladunca, jer par tekmi gde sam ga gledao imao je odličan pregled i rešenja. E sad jebi ga, zaista ne znam gde bi i kad bi zaigrao u prvih XI
Recommended Posts