Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2017/18

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

Ne igra bunker, igra ravnopravno sa nama.

Igrali su bunker

Jos nisam video da neko primi ovakva 2 gola na jednoj utakmici, svaka cast Kljajicu i Stevanovicu

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

849

• kud u maglu Simoviću

808

• El Patron

424

• Toni Sumaher

300

Posted

Kao sto rekoh, djukic je na slatkim mukama, kada je rec o izboru golmana.

Majko mila , dzaba ti sva taktika i uigranost odbrane kad imas ove dve kiksare kao opciju na golu ...

Sama igra(posebno prvog tima) sasvim korektna

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Posted

Nije mi jasan ni djukic, najjaca provera na pripremama,10 dana pred pocetak sezone,  njemu igraju rezerve prvo poluvreme. 

Posted

+1

krajnje neozbiljno, možda krije karte za budućnost ^_^

Posted

Hteo je da vidi sigurno na kog moze da racuna od ovih sa klupe protiv malo jaceg rivala, protiv Urala ce sigurno igrati najjaci sastav.

A sto se tice Buducnosti, gledao sam malo njihovu utakmicu protiv Javora (izgubili 1-0), tezak su krs, ne bi trebalo ni rezervni sastav Partizana da ima problema protiv njih.

Posted

nebitno, da sam neki čelnikcska upamtio bih ovu zajebanciju da prvih 60 min pfc igra sa 2 timom i više mi ni u ludilu ne bi padalo na pamet da igram sa takvom ekipom na pripremama

Posted

Protiv uralskih mesara treba da mu igraju rezerve, samo nam na ovu odbranu fali neka metatarzalka polomljena...

Posted

Ma nebitno, nije se videla neka neuigranost kod prvog tima ... Leo da stekne jos malo kondicije i Djurdjevic da se vrati u formu i bice to vise nego dobro.

p.s. ko je opcija da menja Necu ?

Posted (edited)

Ako nista drugo makar je celavi miletic odigrao sasvim solidno. Meni malo bezveze to sa 60 minuta po mecu da mu igraju igraci koji vecinom nece biti starteri vec ce ulaziti sa klupe.

@Patron nisu igrali bunker,igrali su malo povucenije ali se nisu nabijali u 16 metara. Sta vise, lako su dolazili do lopte i kad su u par navrata izvrsili presing na nasu zadnju liniju tako nam dadose i gol. Srecom da su se zadovoljili sa 3 - 0.

Edited by BlackGeorge
Posted

Nisu ti iz Urala nikakvi mesari, to sto su pre 10 godina igrali drugu ligu i imali neke pajsere u timu, kad se povredio Vukic je drugo.

Igrali su nasi protiv Urala bar 3-4 puta posle toga, ne secam se da se neko povredio.

Posted (edited)

Koga na gol ? Cini mi se da je celavi u boljoj formi samo da mu se zabrane egzibicije ( da glumi leteceg™ )po svaku cenu

Edited by Geo
Posted

I ja sam pre za stevanovica. Kljajic izlazi iz povrede, mozda mu treba malo vremena. Imao je on par meseci kada je solidno branio.

Zeza nas mnogo ovo oko 4 stranca, ne mozes da potrosis jedno mesto za golmana a nasi golmani nisu bas dobri.

Posted

Jebes sumu, kupuj golmana.

Posted

jel istekao ultimatum slovanu tj sumi?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...