zema Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 u stvari nije ni bitno ko ce biti trener jer mi smo partizan i uvek idemo po protivnika doduse mozdab valjalo okupiti neke igrace koji su u stanju otic po protivnika
Cash Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pustite trolera, preživesmo jedva one nišlije u drugim vestima na tw se botuje za batu mirkovića Batica če da nas preporodi ko Gatuso Milan
ZokiAsov Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 32 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pustite trolera, preživesmo jedva one nišlije u drugim vestima na tw se botuje za batu mirkovića Moze. Bar ce da ih bije ako lose odigraju.
El Patron Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Bar ce Sabanu biti zanimljivo, unuk mu igra za Zvezdu, a zet trener Partizana.
Cash Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Kad već mali delija kuca na vrata zaboravljenih asova gde je i sta radi 1 Jurgen Reber
MiddleClass Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 1 hour ago, zema said: middlo koga bi ti voleo da vidis na klupi partizana? lalatovica? Stolicu.
Geo Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 6 hours ago, mozzer said: Techa je obavio ono za sta je doveden - uzeo je 7 bodova u Evropi i Hvala mu na tome neizmerno. On jednostavno na vise nivoa nije za JSL blatni mulj i mislim da je pravi trenutak za smenu. Inace iako mi je Ivica omiljen, mislim da i on treba da ode, jer je ovo sa Ivanovicem vec ozbiljan fail. Onako drvo ne secam se da je igralo u Partizanu. Dobro sto ne zna nego sto je indolentan i bezobrazan. Sramotno. Dakle Reset, mladi i idemo dalje. +100 Nije los Paok bio sa Ivicem koliko se secam ? Njihova liga je nesto kao unapredjena verzija srpske (jer postoje vlasnici klubova)
Recommended Posts