Cash Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 (edited) Ko kaze! aj se kladimo!Moze. Na ovaj sam iso Edited June 8, 2017 by Cash
Kreator Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 Kakav bi to tandem bio, everton i raća http://www.mozzartsport.com/vesti/partizan-i-raca-petrovic-koliko-je-realno/169711
kud u maglu Simoviću Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 Kakav bi to tandem bio, everton i raća http://www.mozzartsport.com/vesti/partizan-i-raca-petrovic-koliko-je-realno/169711 uhh u to ime bi skinuo prašinu sa najmaleroznije stvari u garderoberu i sa ponosom je opet obukao petrović #8
Kreator Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 uhh u to ime bi skinuo prašinu sa najmaleroznije stvari u garderoberu i sa ponosom je opet obukao petrović #8 raća plus štoper kvaliteta milenkovića i mislim da bi smo imali granitnu odbranu. a u napadu uroš i leo ...joooj... snovi, snovi..
Cash Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 (edited) Ala bi se Zoki obradovao ???? Edited June 8, 2017 by Cash
Moća Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 Moze. Na ovaj sam iso To je smesno sinko evo vidi ove na Krfu: Na drugom klipu ovaj crni je bio kuku i lele, nista ne vidis brzina ubija i klaustrofobija vristi.
Cash Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 I posle mi kazes da ne bi smeo na taj tvoj eeee. Ti smeš ali vidiš teacher nije smeo ????????????
Geo Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Pa dobro, nije bas najbolji za atmosferu u ekipi i koji ce im q , ali zato za razno razne menadzerske kombinatorike gotovo idealan Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
adasevic Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Taj Pantic je bio najveci talenat generacije 96. Ispred Zivkovica, Grujica i Mihajlovica. Raspao se bas vrhunski, ali ne mora da znaci da je izgubljen. Ako mu Djukic nadje zicu, mogli bi da dobijete vrhunsko pojacanje. Ne verujem da ce nesto da kosta, a mozete puno da dobijete. Sigurno nece biti jedino resenje na toj poziciji, tako da ne vidim sto bi se hvatali za glavu ako dodje. Naprotiv...
kud u maglu Simoviću Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 verovatno si u pravu, što se mene tiče može slobodno da nastavi da se raspada po cvoleima
Recommended Posts