kud u maglu Simoviću Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 opljunuti novog trenara je solidan forumski kapital za budućnost doći će prilika za samoquote
Filozof manijak Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Ljudski je nadati se da će ovog puta biti drugačije
kud u maglu Simoviću Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 naravno. u to ime i ja djuki pružam bezuslovnu sad samo da dočekamo još koju ivicinu bombu
Kreator Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 (edited) posle promocije pantićev intervju za partizan tv: Uffffff moram da priznam da mi se ne sviđa ova euforija koju nam poturaju Pantić i Iliev. Polako, ajde da mi napravimo rezultat pa ćemo posle da slavimo. Edited June 5, 2017 by BlackGeorge
Toni Sumaher Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Koliko vidim ti se jedino pržiš na njega i hteo bi ga za trenera. Završio je regularni deo sezone sa skorom 30 15 7 8. U doigravanju za evropu još dodatnih 6 utakmica bez olimpijakosa 1-1-4 (protiv ekipa Panatinaikos,AEK,PAOK). Da, njegova ekipa je bila iznenađenje Grčkog prvenstva u jesenjem delu ali je usledio nagli pad od proleća. Nije bas, bio je drugi od 17-25 kola u kontinuitetu (od 30 ukupno). Uostalom: https://en.wikipedia.org/wiki/2016%E2%80%9317_Superleague_Greece Prestanite više da citirate Šumahera, vidite valjda da navija za Zvezdu i da je došao na ovaj topik da provocira. Ajde i da vidimo taj djukicevski seksi fudbal, ziv nisam...
gone fishing Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 znači mi smo partizan, znači ići ćemo po protivnika, po golove, znači igraćemo poput reala, barse, juvea ^_^
MocaVukotic Posted June 5, 2017 Author Posted June 5, 2017 neverovatno kako je u stanju satima da priča a da ne kaže ništa. to mi je smetalo i onda, deluje kao da ga boli kurac za sve, partizan, zvezda, real, barsa, jebe se njemu... siguran sam da je dovoljno dobar trener za sadašnji partizan, ali mi je totalno antipatičan, pa možda pomalo i ljigav.... što mi naravno neće smetati da ga ljubim u bulju ukoliko bude napravio neki rezultat
Kreator Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Daj da se makar plasiramo u LE, lako ćemo sa tim ljubljenjem..
Geo Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 U pravu je Moca pricao je dva sata na konferenciji i opet nije priznao gde krije pare i kako mu se zove svalerka ... Sve se pravi fin i neka glupa obecanja i planovi u vezi prestojeceg prvenstva ... pih ... Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Geo Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Pa to se i ja pitam ... Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Goranz Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Izgleda da igraju kao Bulsi, trougao... samo da se vidi kome su otišli rogovi.
Recommended Posts