kud u maglu Simoviću Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 teško da mi u ovom trenutku možemo da dobijemo zvezdu na jna nekom igrom, jedino na bazi kurca, ali dešavalo se i ranije, što da ne. od juče nam raspored oba takmičenja ide na nogu™, mi smo rasterećeni evropskih briga dok njih još čeka utakmica sezone. pitanje je koliko će se isprazniti na njoj, da li će proći ili ne... apropos teče, jedino što mi pada na pamet da je tim počeo da kapira njegovu filosofiju igre, sada nas očekuju tri "lagane" nedelje do derbija pobedom može da kruniše godinu kakvu partizan nije imao odavno
Azdaja Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Ogromna utakmica, derbi sezone kad krene hype neće moći da se živi. Sad da vidimo taj karakter sa Spartakom
*edited by mod Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Ja sam skroman čovek. Nakon ovoga derbi me ne tangira previše. Menjam sve derbije u sezoni za prolazak u 1/8 a za 1/4 dajem i titulu i kup.
ZokiAsov Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Ja sam skroman čovek. Nakon ovoga derbi me ne tangira previše. Menjam sve derbije u sezoni za prolazak u 1/8 a za 1/4 dajem i titulu i kup. +1000 tukli smo ih u poslednje vreme u derbijima dosta. Daj sad neki iskorak u ojropa ligi.
twisted Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Ja sam skroman čovek. Nakon ovoga derbi me ne tangira previše. Menjam sve derbije u sezoni za prolazak u 1/8 a za 1/4 dajem i titulu i kup. +100
kud u maglu Simoviću Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 derbi je tu da zaokruži najuspešniju godinu u istoriji fk partizan
Kreator Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Ja sam skroman čovek. Nakon ovoga derbi me ne tangira previše. Menjam sve derbije u sezoni za prolazak u 1/8 a za 1/4 dajem i titulu i kup. i ja se slažem. :)
kipo Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 ovaj tim vapi za jednim veznim koji će dobro da funkcioniše sa evertonom. teško da mi u ovom trenutku možemo da dobijemo zvezdu na jna nekom igrom, jedino na bazi kurca, ali dešavalo se i ranije, što da ne. Raća Petrović na pozajmicu. derbi je tu da zaokruži najuspešniju godinu u istoriji fk partizan Par dana nakon crkavanja protiv Kelna bi ih se trebalo dobiti :fantom:
Kreator Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 PARTIZAN: Stojković - Radin, Ostojić, Mitrović, Antonov - Everton, Pantić - Tošić, Suma, Janković - Tavamba. Rezerve: Jovičić, Ćirković, Đuričković, Marjanović, Ilić, Miletić (G), Solomon. Trener: Miroslav Đukić. Utakmica protiv Spartaka počinje u 17h.
elementary Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Dobar ovaj Spartak ali im fali realizacija , zato će i izgubiti .Osveženje u moru amaterskih ekipa koje ne znaju dva pasa da povežu. Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
J.R. Cash Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Ispisnicu bih dao Djurickovicu za ovaj faul.
Geo Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 (edited) Tri minute nadoknade ..., ovaj nas bas ne simpatise nesto ali realno nismo ni zasluzili vise od boda ... p.s. Anotonov kao baba od 80 godina ... Solomon jos jednom dokazao zasto cetiri godine nije zaigrao za prvi tim Rijeke ... Edited November 26, 2017 by Geo
Recommended Posts