gone fishing Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 napravili smo kontinuitet tekme sa Dinamom. jedino što Čuka nije Dinamo pa je rezultat povoljan. za sada. poluvreme. jeste treba da povedu pa da čuka posle preokrene u drugom, sigurnije je dati im gol u 2 poluvremenu ^_^
Ted Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 (edited) uspevamo nekako da budemo još gori nego u prvom ambijent je nekako pogrešan. nedostaju kukuruz i neka magistarla, umesto tribina, a tamo na jugu podrum pića, par raklaćenih plastičnih stolica i prastari limeni sto. i naravno društvance koje uz Jelenka komentariše. to je taj neki seting za ovu vrstu predstave. Edited October 1, 2017 by Ted
Cash Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Dinamo Kijev prokockao 0:3 u gostima. Protiv koga smo mi izgubili e moj Djukicu
kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 počelo je sa đukiću odlazi potpuno bez ideje. ni plan a, ni plan b. ništa
Toni Sumaher Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Djuka o sebi probija i moja najgora ocekivanja
Recommended Posts