Toni Sumaher Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Potpisuje stoper Milan Mitrovic. Dobar igrac, steta sto nije dosao ranije, ali moze za pocetak da bude i zamena za Ostoju i Celavog. Malo je bolji od njih, ali ok, radice neki posao. Da nam je pola Milenkovica, uz Antonova bih mirno gledao sledeci derbi.
Kreator Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Muslin pozvao Bambija u reprezentaciju :D Hahahaha, kakav potez bambija. Brže se vratio u repku nego što je očekivao. I pre potpisa za Partizan. :D
Azdaja Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 (edited) Gospodski Muki, nije 'teo da je' govna. No čim je Bonbi potpisao, završila se priča. I poveo ga u repku. Očigledno je Bonbi bitan za celu hemiju i atmosferu. Mislim da Djuka uopšte ne haje za tu željenu 10ku i sa Lijuom smo igrali bez nje tako da je to sad skroz van njihove interese Edited August 28, 2017 by Azdaja
twisted Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Ne mozemo da se mi jurimo za Zvezdom bez jos nekog pojacanja. Ne znam sta je ideja sa Tosicem, da ide levo, Jankovic desno, a Suma iza centarfora? Ili da Tosic i Jankovic zamene mesta? Igrace kao Jankovic ne volim uopste, bolje da sacekamo Alena na levom krilu, Bambi mora desno. Suma jednostavno nije krilo, sem ukoliko Djuka misli da ce Bambijem po desnoj strani da rastereti levo krilo i da ce Suma da prigra sa Antonovom...Nisam pametan tu. Fali nam jos dobar stoper i pismeni defanzivni vezni. Poklusaj sa Kosovicem ocigldno nije uspeo. Mozda Pantic? Ne znam sta je tom decku u glavi, to sto on igra je katastrofa za sada. Radin i Everton mogu da igraju u Korci protiv Skenderbega, u svakoj drugoj evropskoj utakmici najebacemo sa njima. ja i mislim da se tu završava prva postava: bambi levo, janković desno, suma desetka i tawamba jedini špic
MiddleClass Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 A nije mi Tavamba za prvu opciju u spicu. Volio bih da si u pravu.
Toni Sumaher Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 (edited) Tawamba moze da igra ozbiljne utakmice samo sa klupe i napadne umornu odbranu skokom. On moze da igra sa drugim napadacem, ali to mora da bude neka mamba (Dijara), cisto sumnjam da ce takav da dodje. Edited August 28, 2017 by Toni Sumaher
ljakse Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Naravno da ne može da bude jedini špic, ne verujem da u klubu neko tako razmišlja, mada opet...
Toni Sumaher Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Ma dovesce spica, sve sem toga je samoupucavanje.
ZokiAsov Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Ok je ovaj bod. Neverovatno koliko nam Stojkovic znaci. Ne samo njegov doprinos cistim kvalitetom, vec i koliko sigurnosti uliva celoj ekipi. +1 Ogromna je razlika za odbranu da li iza stopera stoji Stojke ili Kljaja. Ok je valjda ovaj novi Mitrara, ima nekog internacionalnog iskustva, nek krene u rotaciju pa nek dokaze da je bolji od celavca. U svakom slucaju sanse da ponovo gledamo cirka se svode na minimum sto je samo po sebi plus. Jery podigao sal bambi? Njegov dolazak mi bas nije najjasniji. CSKA mu navodno nudio 1.4 umesto 2+ miliona koje je imao. Turci ga jurili, a oni placaju isto solidno. Ima 30 godina, ne postoji info da je povredjen do bola,7 godina standardan u cska i vraca se u pfc. Ne kapiram, ali pozdravljam.
Toni Sumaher Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Bombas: "nastojimo da dovedemo jos par velikih igraca"... U jeeee
goofs Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Jery podigao sal bambi? Njegov dolazak mi bas nije najjasniji. CSKA mu navodno nudio 1.4 umesto 2+ miliona koje je imao. Turci ga jurili, a oni placaju isto solidno. Ima 30 godina, ne postoji info da je povredjen do bola,7 godina standardan u cska i vraca se u pfc. Ne kapiram, ali pozdravljam. Negde procitah da pokrece neke biznise u Beogradu pa da je zbog toga dosao, ne znam koliko ima istine u tome.
El Patron Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Da se ne lazemo, nikad Partizan nije doveo 3 bombe u jednom prelaznom roku, ovde racunam i Sumu koji za sad ne pokazuje ono sto se ocekuje, ali da je bomba za Partizan jeste. Stojke, Tosic, Suma... Da je neko najavio ovo pre prelaznog roka, ja prvi ne bih verovao.
Recommended Posts