gervasius twinkleminkleson Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Teško da bi bila bomba, osim ako termin bomba ne koristimo bas onako slobodno, ali bi bio dobro pojačanje. Možda i upgrade u odnosu na Djurdjevica
Godfrey Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Ok je ovaj bod. Neverovatno koliko nam Stojkovic znaci. Ne samo njegov doprinos cistim kvalitetom, vec i koliko sigurnosti uliva celoj ekipi.
gervasius twinkleminkleson Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Skontao sam da je Tosic bomba.Tošić je bambi.
kud u maglu Simoviću Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 to da li banbi bombi će da vidimo, ali je meni jači utisak da potpisuje na 3 godine ivica
twisted Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 to znači da planiraju da ga prodaju za godinu i po do dve
Kreator Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 to znači da planiraju da ga prodaju za godinu i po do dve Pa dobro, sam dolazak je veliki uspeh. Čestitke za Ivicu ako je ovo izdejstvovao. Stojke i bambi velika pojačanja, odmah za njima i ćelavi Miletić. Pantić za sada nije pojačanje.
LeBron Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 to znači da planiraju da ga prodaju za 6 meseci do godinu max +1
Toni Sumaher Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Pa dobro, sam dolazak je veliki uspeh. Čestitke za Ivicu ako je ovo izdejstvovao. Stojke i bambi velika pojačanja, odmah za njima i ćelavi Miletić. Pantić za sada nije pojačanje. Celavi ume da ispadne za medalju i ima ozbiljnih problema kada napadac menja pravac kretanja. Nije on ni pola Milenkovica, slaba je uteha to sto je bolji od Cirka.
Kreator Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Celavi ume da ispadne za medalju i ima ozbiljnih problema kada napadac menja pravac kretanja. Nije on ni pola Milenkovica, slaba je uteha to sto je bolji od Cirka. Tako je kako je. Boljeg za sada nemamo a vidim da su šanse da će doći neki bolji manje od 50%. Dovešće bambija, neku "bombu" umesto uroša, pokušaće da dovedu beka antonova, ciganisanje do zadnjeg momenta...tako da mislim da im je štoper trenutno zadnja rupa na svirali ako ivica kaže da će doveti 2-3 pojačanja. Nisam zadovoljan ovim, naravno, jer nam je zamena ćirković a igraćemo na tri fronta.
kud u maglu Simoviću Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 videoton x2, zvezda bez primljenog gola utegnutije je to. biće to još bolje sa bonbijem i još jednim
Toni Sumaher Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 (edited) Tako je kako je. Boljeg za sada nemamo a vidim da su šanse da će doći neki bolji manje od 50%. Dovešće bambija, neku "bombu" umesto uroša, pokušaće da dovedu beka antonova, ciganisanje do zadnjeg momenta...tako da mislim da im je štoper trenutno zadnja rupa na svirali ako ivica kaže da će doveti 2-3 pojačanja. Nisam zadovoljan ovim, naravno, jer nam je zamena ćirković a igraćemo na tri fronta. Ne mozemo da se mi jurimo za Zvezdom bez jos nekog pojacanja. Ne znam sta je ideja sa Tosicem, da ide levo, Jankovic desno, a Suma iza centarfora? Ili da Tosic i Jankovic zamene mesta? Igrace kao Jankovic ne volim uopste, bolje da sacekamo Alena na levom krilu, Bambi mora desno. Suma jednostavno nije krilo, sem ukoliko Djuka misli da ce Bambijem po desnoj strani da rastereti levo krilo i da ce Suma da prigra sa Antonovom...Nisam pametan tu. Fali nam jos dobar stoper i pismeni defanzivni vezni. Poklusaj sa Kosovicem ocigldno nije uspeo. Mozda Pantic? Ne znam sta je tom decku u glavi, to sto on igra je katastrofa za sada. Radin i Everton mogu da igraju u Korci protiv Skenderbega, u svakoj drugoj evropskoj utakmici najebacemo sa njima. Edited August 28, 2017 by Toni Sumaher
El Patron Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 (edited) Potpisuje stoper Milan Mitrovic. Dobar igrac, steta sto nije dosao ranije, ali moze za pocetak da bude i zamena za Ostoju i Celavog. Edited August 28, 2017 by El Patron
Kreator Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Priča se po netu da ovoga jurimo: https://www.transfermarkt.com/gerard-gohou/profil/spieler/141796 Kao Tawamba tu nešto posreduje :D
Recommended Posts