Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2017/18

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

Realno, da se sutiramo u dupe - samo minus 3 posle Mitica, Karadjordja i Subotice plus Vozdovac i LE u ok grupi sa ovakvom igrom.

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

849

• kud u maglu Simoviću

808

• El Patron

424

• Toni Sumaher

300

Posted

ima i toga, raspored utakmica je bio jeben, ekipa je još u formiranju. sve u svemu ok početak sezone

Posted

Grozni smo bili da se ne zajebavamo. Ne pamtim derbi kad smo imali nula suteva u okvir gola. 

Posted

od kad je ušao ćelavi miletić u tim mi nismo primili gol

ivica

:Hail:

Posted

odbrana bila pristojna, radin i everton korektni, tawamba se rvao i dobijao batine ceo meč. ostatak nije postojao... ako bi moglo da nikome ne ide ni po bod za ovo, bilo bi sasvim u redu.

Posted

jbt svaku utakmicu koju pogledam, to je demonstracija anti-fudbalske igre.

gde su ti virtuozi™ koji plesu i stvaraju sanse za gol vise i prave jebenu igru?

Ovako Partizan bez igre, dosli da odrade 0, uspeli u tome. Stojkovic ma kakav ludak bio, sa njim smo dobili kakvu takvu sigirnost i zaista je pravo pojacanje kad se pogleda u rikverc.

Zvezda meh, sve je to nekako jalovo i naivno. Mislim da ce da krenu nizbrdo, samo neko da ih propisno nokautira™

Djukic nemastovit i bez ostrice...jadno

Posted

od kad je ušao ćelavi miletić u tim mi nismo primili gol

ivica

:Hail:

više sreće nego pameti, protivu videotona i večeras ^_^  problem je što sada neće dovoditi ni štopera ni levog beka a promaja je duvala samo tako <_<

Posted

Đukić

"Bilo je pakleno, potrošili smo se, ali pre svega emotivno. Juče sam na treningu video da je ekipa mrtva. Nisu mogli čestito da odrade... Bio sam uplašen kako ćemo izaći. Ekipa je smogla snage i odradila muški utakmicu iako se videlo da nemamo svežine i ideje. Mislim da ćemo se adaptirati na četvrtak-nedelja", dodao je trener Partizana.

Posted

još jedna stvar. Janković počinje da mi ide na k....

guzi se za svaki slobodnjak i svaki izvede isto, plasira lagano tri metra iznad prečke. druže, ne znaš!!!! valjda će se to rešiti dolaskom Tošića. možda i Janković nešto nauči.

Posted

Jankovic ponovo poceo da nervira. Baca se u 16m., slabo pomaze odbrani, ne da sumi da izvodi prekide, vec sjebava visokim sutevima preko gola...

Ponasa se kao da smo njega platili 1,5 miliona.

Jedva cekam da dodje sutra tosic.

Moraces ipak da sacekas jos koji dan valjda je Iliev izjavio danas da je predstavljanje Tosica u utorak.

RuHd6iu.jpg

Posted

Ovo je najteža odluka na utakmici. Tu je sudija i dodatni sudija. Da ima kontakta, ima. Stoji i da je pad bio teatralniji. Kriterijum za penale na ovakvim utakmicama mora da bude nešto viši. I proteklih sezona je bilo tako. U kaznenom prostoru sudije sankcionišu čiste i jasne situacije. Ova nije takva, iako će izazvati polemike. Prošle sezone bilo je nekoliko takvih sitaucija, pa i u prethodnom derbiju

šteta što ovakv kriterijum nije bio kad se svirao penal van 16. ili se narečeni kriterijim primenjuje samo za jedan šesnaesterac, dok u drugom čistoća ne mora biti baš vrhunska.

pitanje je i da li ovako visokoi kriterijumi važe samo za penale, ili se odnose i na situacije kad lopta izađe van igrališta. biće da je u ovoj drugoj situaciji dozvoljena pesnička sloboda, dok božanski kriterijumi jasnoće ostaju samo kod penaltika.

Posted (edited)

Grozni smo bili da se ne zajebavamo. Ne pamtim derbi kad smo imali nula suteva u okvir gola. 

+1

Kreacija sredine kao da ne postoji. Večeras je bilo krljanja od strane evertona i radina, blokade napada protivnika te pokušaji balona na tawambi. Bilo je u par navrata dodavanja po desnoj strani do jankovića koji su se završila uspešnim udvajanjem od strane protivnika te veoma lakim gubitkom lopte crnogorskog mesija. Sa druge strane je nažalost opet bio Suma (a ne na sredini). Jednom izlomio Savića i to je to od njega.

Đukić da odgovori na pitanje: Ko ti je krator igre? Ko ti je plejmejker, desetka? Zašto i dalje guraš Sumu na krilo?

Ne verujem da je jebeno moguće da nismo uspeli da uputimo nijedan udarac u okvir gola.

Ćelavom miletiću svaka čast. Stojketu takođe. Vulićević je opako ispadao nekoliko puta dok kosati Miletić da poljubi stojketa u stražnjicu što odbrani onaj šut srniću. 

Edited by BlackGeorge
Posted

Moraces ipak da sacekas jos koji dan valjda je Iliev izjavio danas da je predstavljanje Tosica u utorak.

RuHd6iu.jpg

Sigurno će ga gurnuti Đukić na levo krilo, da ne bi crnogorskog Mesija slučajno ugrozio iako je, gle čuda, desna strana napada prava pozicija za Tošića.

Zaslužio je da popije klupu janković ali taj film nećemo izgleda gledati. Ovo sa Tošićem se oteglo, jajarimo sa Antonovim iako dečko hoće da dođe. Jbg, nema se para 20 miliona evra zarade ove godine (including Đurđevićev transfer) je malo da se što pre zakrpe vrišteće pozicije.

Treba kupiti dobrog štopera, bez obzira što ćelavi Miletić igra jako dobro. Ne želimo da nam alternativa bude Ćirković ako se ne daj bože neko od dvojca Ostojić/Miletić povredi. Igramo i na tri fronta tako da Ivice opravdanja nemaš...jer pare IMAŠ!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...