gone fishing Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 opa opa opa, znači pobeda u ns koju nisu mogle da ostvare ni mnogo bolji timovi pfc-a u zadnjih desetak godina
ToniAdams Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 koji kur, samo sto sam prabacio na basket strim i zabijemo go :(
Cash Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Auh, porodio sam se. Da smo igrali egal, prvenstvo bi bilo upola rešeno. Kao sto je bilo rešeno prošle godine
twisted Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 i ? šta sam vam rekao, sačekajte vojvodinu pa pljujte đukića. nije ovo bilo sjajno, daleko od toga, ali čovek je dobro posložio igrače, igru i vodio ekipu.
Geo Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 (edited) Dobili smo Radina Boga mi , sto se mene tice i Miletica na stoperskom mestu pored Ostojica .. Edited August 13, 2017 by Geo
Azdaja Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Ćelavog Miletu barem ne prelecu lopte. Defanziva za klasu bolja danas, meni opet lepota kad uđe salo pa krene da spaja kretene. Sad su malo digli glavu pa da vidimo šta nas čeka u četvrtak
kud u maglu Simoviću Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 opa opa opa, znači pobeda u ns koju nisu mogle da ostvare ni mnogo bolji timovi pfc-a u zadnjih desetak godinane preterujmo. nismo dobili videoton nego jedan od najantipatičnijih timova lige ne znam, ovo samopouzdanja što sam imao nekako je odlepršalo večeras +za radina i ćelavog miletića, dodao bih i golmana. ne verujem da je đuka toliko lud da stavi bogoja u četvrtak na gol
J.R. Cash Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 meni opet lepota kad uđe salo pa krene da spaja kretene. +1 Vidi se razlika u klasi kad krene onako da crta.
Kreator Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 (edited) džaba golmanu voše što je izvadio 4 lopte. bodovi zasluženo idu u beograd. miletić i radin zacementirali mesta u prvih 11. ali neophodan nam je jedan kvalitetan igač u ofanzivi+kreacija. "saša ilić" Edited August 13, 2017 by BlackGeorge
kud u maglu Simoviću Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 džaba golmanu voše što je izvadio 4 lopte. bodovi zasluženo idu u beograd. miletić i radin zacementirali mesta u prvih 11. ali neophodan nam je jedan kvalitetan igač u ofanzivi+kreacija. bogoljub™ će levo, suma u sredinu, a janković desno. valjda im je to neki plan
Kreator Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 (edited) bogoljub™ će levo, suma u sredinu, a janković desno. valjda im je to neki plan ne znam ko je bogoljub? ako je to ovaj klinja iz nigerije, on nije licenciran za videoton a nije ni planiran za prvih 11 skoro. plus što je on centarfor. https://www.transfermarkt.com/theophilus-solomon/profil/spieler/318804 Edited August 13, 2017 by BlackGeorge
MocaVukotic Posted August 13, 2017 Author Posted August 13, 2017 mi smo očajni. nije reč samo o igri, o (ne)kvalitetu pojedinaca, sveukupno stanje tima je užasno, nemam nikakvo poverenje u njih. mislim da će nas videoton pregaziti.
Recommended Posts