Jump to content
IGNORED

Roland Garros, 28. maj - 11. jun 2017

Ros

Osvajaci Roland Garrosa  

28 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Pa, Janko je fino prošao sa tih 35,000 €.

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• duda

56

• Timmy

53

• Ros

38

• Arkadija

36

Top Posters In This Topic

Posted

Zasto meni ovde izgleda kao da se izvinjava Marku sto je prisao boxu? Je l ima neku sudsku zabranu, sta li.

Posted

Primetio sam taj momenat... nešto tu nije čisto... i pri tom ne mislim na BB <_<

Posted

Meni deluje ko da ga je Marko oterao.

Posted

Jbga za Janka. Al ocigledno je bolest ostavila traga. Zao mi sto ne videh celzvog u boxu, moracu da vracam sad. Meni se ta saradnja iz dana u dan cini boljim Novakovim potezom

Posted

Sad videh to oko Bekera. Ladno ga ja mali najurio, a ovaj mu se izvinjava sto je uopste prisao tu. Bar meni tako izgleda po govoru tela svih.

Posted

daj, ne fantazirajte.

Posted

Kako tebi izgleda, sta se desilo? Spusti nas iz fantazije slobodno

Posted (edited)

Kako tebi izgleda, sta se desilo? Spusti nas iz fantazije slobodno

izgleda mi kao razgovor civilizovanih ljudi.

razumeo ili da pokušam da pojednostavim?

Edited by ikar
Posted

Razgovor Borisa i Agasija da. Ali ona druga komunikacije ne deluje tako. Ili samo imamo skroz razlicita miosljenja sta je to razgovor civilizovanih ljudi.

Posted

I mozes da komotno odjebes ako ces nastaviti sa tim pokuisajem omalovazavanja sa pojasnjenjem, valjda za nas glupe.

Posted

"Hej Boki, dodji da sjednes sa nama"

"Ne mogu, majke mi, moram da idem"

Moze i ovako?

Ili da pitate nekogko cita na usnama.

Posted

Pitao sam sad. Kaze Marko dobacuje: "alo svabo bezi odavde sad cu zovem Srkija". A Beker odgorio "nemoj samo njega, izvini, odoh odmah"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...